Općenito > Propisi
2 pitanja
sekula2009:
to sam baš mislio napisati ja sam mislio da mogu sad već s 14 položit kaj :toothy3: bolje saček vozački za auto a do tada kupit ću kroser pa ga vozit po šumskim putevima :toothy3:
Rocky:
--- Citat: sekula2009 - 18 Svibanj, 2013, 10:16:46 ---to sam baš mislio napisati ja sam mislio da mogu sad već s 14 položit kaj :toothy3: bolje saček vozački za auto a do tada kupit ću kroser pa ga vozit po šumskim putevima :toothy3:
--- Kraj citata ---
e tako sam i ja mislio pa sam ipak položio, i hvala bogu da jesam jer sam u te 2 godine napravio 17tkm
Grale:
--- Citat: Lumpri - 18 Svibanj, 2013, 10:11:52 ---jedino ako ne odvoziš svih 20 sati instruktor ti najvjerojatnije neče naplatit tih dodatna 3 sata...a ako je normalan i ako vidi da znaš vozit odvoit češ prvih 5 sati i ideš na ispit
--- Kraj citata ---
Nema to nikakve veze s instruktorom, niti njegovim mišljenjem.
Ti moraš min odvozit određen broj sati (u ovom slučaju valjda 20) i onda te tek može prijavit za ispit.
Ako smatra da nisi spreman,imaš dodatne sate,koje placas.
To što dosta ljudi ne odvozi ni 10 sati je problem u instruktorima, a napišu na papir dovoljan broj sati za ispit.
Ako padnes,placas 3 dodatna sata,tvoj je problem ako dozvolis instruktoru da ih ne vozis jer si platil tu vožnju.
roc:
Baš to što kaže Grale jer te on prijavi da si mu manji trošak...
Ja idem u rotor i ni u jednom trenutku mi instruktorica nije rekla da izađem ranije na ispit, pa mislim da su fer s te strane.
Već sam odvozio 16 sati.
sekula2009:
vozit ću kroser po njivama isplati se :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju