Općenito > Propisi
2 pitanja
OUC AIR:
--- Citat: Rocky - 18 Svibanj, 2013, 10:13:01 ---
--- Citat: OUC AIR - 18 Svibanj, 2013, 10:10:01 ---po meni nije 100% isplativo bolje cekaj koju god. da mozes
polagat za vise kubika :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zašto nebi bilo isplativo?? osim ako tebi 2 godine prođe kao 2 dana
--- Kraj citata ---
gle kompa da imam viska novaca imo bi ja i regu i vozacki al to ti je 6000 kn plus motor pošten
nemam za posten servis a kamoli druge opcije
sekula2009:
--- Citat: OUC AIR - 18 Svibanj, 2013, 21:11:27 ---
--- Citat: Rocky - 18 Svibanj, 2013, 10:13:01 ---
--- Citat: OUC AIR - 18 Svibanj, 2013, 10:10:01 ---po meni nije 100% isplativo bolje cekaj koju god. da mozes
polagat za vise kubika :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zašto nebi bilo isplativo?? osim ako tebi 2 godine prođe kao 2 dana
--- Kraj citata ---
gle kompa da imam viska novaca imo bi ja i regu i vozacki al to ti je 6000 kn plus motor pošten
nemam za posten servis a kamoli druge opcije
--- Kraj citata ---
to ja i velim svome starom al to neki ljudi ne shaćaju i plus tome registracija motor i operma kaciga i to.
Lumpri:
evo grale me je djelom ispravio što sam htio reč...da potpišeš da si odvozio svih 20 sati a ustvari nisi...ali na kraju krajeva ako želiš što prije položit napraviš tako i bok...mislim ako znaš i ti i instruktor da si sposoban odvozit to zašto trošiti vrjeme dobro tebi dobro njemu...ako baš šeliš po ps-u to je nešto drugo
@ sekula2009
onda ništa od vozačkog?
sekula2009:
--- Citat: Lumpri - 19 Svibanj, 2013, 01:58:17 ---evo grale me je djelom ispravio što sam htio reč...da potpišeš da si odvozio svih 20 sati a ustvari nisi...ali na kraju krajeva ako želiš što prije položit napraviš tako i bok...mislim ako znaš i ti i instruktor da si sposoban odvozit to zašto trošiti vrjeme dobro tebi dobro njemu...ako baš šeliš po ps-u to je nešto drugo
@ sekula2009
onda ništa od vozačkog?
--- Kraj citata ---
ma sačekat ću 18 godina pa položit za auto ovo se ne isplati daj 6,500kn na ispite pa još toliko da bi našao donekle pošten motor i kaciga i registracija ma niš od toga :nono: dam 4,000kn i kupim kroser za njive i kacigu i protrošim najviše 5,000kn i super više ću se vozit nego po cesti. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju