Općenito > Propisi

Ogranicenje A1 kategorije (11kW/15KS)

<< < (2/5) > >>

lukaex1t155:
bio ti mladi ili stari vozac sa A1 kategorijom nesmijes preko 11kw
a ako te negdje stopaju,zajebavat ce te u to budi siguran,ko sta je frend dobio globu milju kn jer je vozio auto sa 82kw a smije do 80

-mislim da taj zakon vrijedi za onog ko je polozio prije 2008.g

Biker(ss):
A nabijem na k**ra* više te usrane zakone

skoro svaka 125-ica ima preko 11kW i sad se mogu jeb*t

roc:
Ne bih se složio s tobom da su 125-ice uglavnom jače od 11kw  :nono:, nego baš suprotno ja bih rekao da možeš birati motor ili skuter do 11kw

counter:
Ja imam suprotno iskustvo s KW i policijom i to ne jednom nego više puta, ako nisi bahat i normalno se ponašaš 90% će te pustit samo uz opomenu jer 2-3 kw više manje baš i ne igra neku ulog tako mi je i frend rekao koji je policajac, druga stvar bi bila da te uhvate da voziš nešto od 500-700-1000cm3, pa ti vidi  :hello:

Biker(ss):

--- Citat: roc - 16 Svibanj, 2013, 12:20:09 ---Ne bih se složio s tobom da su 125-ice uglavnom jače od 11kw  :nono:, nego baš suprotno ja bih rekao da možeš birati motor ili skuter do 11kw

--- Kraj citata ---

Zaboravio sam spomenut da mislim na 125-ice s brzinama, ne skuteri.
Ukucaj recimo u njuškalo pa budeš vidio da ima puno više preko 11kW

--- Citat: counter - 16 Svibanj, 2013, 12:47:45 ---Ja imam suprotno iskustvo s KW i policijom i to ne jednom nego više puta, ako nisi bahat i normalno se ponašaš 90% će te pustit samo uz opomenu jer 2-3 kw više manje baš i ne igra neku ulog tako mi je i frend rekao koji je policajac, druga stvar bi bila da te uhvate da voziš nešto od 500-700-1000cm3, pa ti vidi  :hello:

--- Kraj citata ---

ok to me tješi, ali ovdje u sisku imaju 2-3 policajca(debila) koja dosta cesto zaustavljaju i  namjerno traže svaku sitnicu samo da te kazne i da ti se izrugaju u facu(dok netko ne popizdi i razbije im glavu). Nije to zaustavljanje tipa rutinske kontrole nego baš očigledno zajebavanje i kurčenje.

pustit ce me uz usmenu opomenu "nemoj da te više vidim na tom motoru", ili pismenom opomenom?
Jer sada opomena traje 2 godine, a da ja vozim taj motor jedamput tjedno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju