Općenito > Propisi
Ogranicenje A1 kategorije (11kW/15KS)
Biker(ss):
Koliko znam iako sam na cesti 3 godine s A1 kategorijom se i dalje smatram mladim vozačem, odnosno ne smijem voziti više od 125ccm i 11kW... osim ako sam u krivu to za mladog vozaca...
uglavnom imam priliku zamjeniti skuter za 125-icu koja ima 15kW... e sada po zakonu ja nebi smio voziti vise od 15KS... ali ima li šanse da me zbog za 4kW ne zezaju? Ili da ne skuže... da se zabune, da pročitaju 15KS umjesto 15kW?
Iskustva, mišljena? :help:
tommy:
trebaš položiti A2, i neće se oni zbunit pa pročitat 15ks umjesto 15kw :icon_thumright:
ti sa 18 godina možeš položiti A2, a A možeš nakon 2 godine iskustva A2 :icon_thumright:
kudlek:
raspitaj se možda možeš dobiti a2 bez polaganja
Biker(ss):
--- Citat: tommy - 15 Svibanj, 2013, 21:28:12 ---trebaš položiti A2, i neće se oni zbunit pa pročitat 15ks umjesto 15kw :icon_thumright:
ti sa 18 godina možeš položiti A2, a A možeš nakon 2 godine iskustva A2 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e pa najveci je problem sto nemam paprike. Da imam novaca ja bi odavno otisao
--- Citat: kudlek - 15 Svibanj, 2013, 21:37:33 ---raspitaj se možda možeš dobiti a2 bez polaganja
--- Kraj citata ---
raspitivao sam se vec x puta i bas se mora
tommy:
--- Citat: kudlek - 15 Svibanj, 2013, 21:37:33 ---raspitaj se možda možeš dobiti a2 bez polaganja
--- Kraj citata ---
sve zavisi koji je zakon bio kad je on polagao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju