Općenito > Propisi
Ogranicenje A1 kategorije (11kW/15KS)
sfreak:
mora...neovisno koliko godina iskustva imas, sa B kategorijom imas i M kategoriju...odnosno mopede i skuteri do 50ccm...
za sve ostalo treba ic polagat...no u tom slucaju odmah polozis za A kategoriju, nema smisla polagat za A1 ili A2...naravno, pricam za ljude koji imaju preko 24 godine...
sto se tice 125-ica i 11kw...sve nove imaju najvise 11kw, s tim da su sve (ili vecina, vise nisam u tom krugu) 4t...pa i 2t je postojao u zatvorenoj verziji sa 11kw, to sto je netko narucio otvorenu ili ju sam otvorio je drugi par rukava
Erestor:
Mora se izvaditi ljecnicki i odmah se ide na voznju bez pismenog ako vec imas B kategoriju polozenu od prije
3alfa3:
--- Citat: zvone-ri - 17 Svibanj, 2013, 13:48:46 ---da li mora vozač sa B kategorijom sa 20-tak god vozačkog staža polagati A1 ako želi imat tu kategoriju
--- Kraj citata ---
Da, naravno.
I kako je receno - suludo je odmah ne rijesit "punokrvnu" A kat.
Lijecnicki, voznja i ispit.
Grale:
Kaj niko nije skužil njegov odgovor u obliku retoričkog pitanja? :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: Grale - 17 Svibanj, 2013, 16:14:47 ---Kaj niko nije skužil njegov odgovor u obliku retoričkog pitanja? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja nisam. Al samo zato kaj nisam citao nista prije njegovog posta. Inace bi skuzil. Pametan sam ja :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju