Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: SR50 brzinomjer varira  (Posjeta: 745 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SR

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Z750
  • Moja Kaciga: Shark
SR50 brzinomjer varira
« : 14 Svibanj, 2013, 22:23:12 »
evo kako i piše u naslovu, na SR-ki mi danas počeo brzinomjer divljat, odnosno, ne radi dok s ene vozim jedno par minuta i onda pri jačem gasu proradi, krene nabirati ali na cca 40 padne na 30 pa onda opet nabere na 50 pa padne na 40 i onda opet krene nabirati, iznad 50 drži normalno i nema problema, što se više vozim to on krene normalno raditi...

logično čim koliko toliko radi znači da sajla nije pukla, rastavio i kod urice gore i dolje ju pogledao na ulazu u puž... pretpostavljam da je problem u pužu... prije nabavke novoga mislio sam ga očistiti temeljito i podmazati opet kako spada, ima li netko da je imao sličn problem?? da znam da li uopće gubiti vrijeme sa time ili kupit odma drugi... da li ima razlike u modelima ali je barem to isto na srkama sličnog godišta?

Unaprijed zahvaljujem

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
Odg: SR50 brzinomjer varira
« Odgovori #1 : 14 Svibanj, 2013, 23:16:27 »
Vjerojatno je do puža, ako ti se da, skini, počisti, podmaži, propuši kaj već, ako i bude bolje, nebude dugog vjeka vjerojatno.
Al nemaš kaj zgubit osim kojih 20-tak minuta vremena.
Novi puž bi trebal bit oko 150 kn u ovl.servisu, paše sa svih Srki, osim SR50R(ovih s piaggio mašinom) koji imaju drukčiji sat.

EDIT:
Moreš ga i prek webshopa uzet:
http://www.scooter-center.com/product/135171/Speedo+drive+OEM+QUALITY+Aprilia+SR+since+1998?cat=A_APRILIA_SR50DITECHAPR&catmatch=CAT_ERSATZTEILE_ZUEGE
« Zadnja izmjena: 14 Svibanj, 2013, 23:18:14 Grale »
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline SR

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Z750
  • Moja Kaciga: Shark
Odg: SR50 brzinomjer varira
« Odgovori #2 : 14 Svibanj, 2013, 23:19:10 »
 :icon_thumright:

Budem onda ocistio i podmazao na novo, slazem nesto drugo oko auta pa bas nemam volje i vremena oko skutera gubit vrijeme na takve gluposti tj sitnice..al dobro, budem i to slozio...

Hvala za info oko modela  :icon_thumright: znaci sa svih osim 50R ide..