Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner 70ccm auspuh
CeRo23:
I jos me zanima dali bi morao mijenati roline ili opruge na kvacilu kad bih stavio taj auspuh ?
daRio:
--- Citat: dachi - 11 Svibanj, 2013, 18:57:55 ---bio se prodavo jedan na forumu za 950kn,sto je previse s obzirom na stanje,probaj pronjuskat nesto
--- Kraj citata ---
Da li si na ovaj mislio?
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,84767.0.html
dino73n:
--- Citat: CeRo23 - 11 Svibanj, 2013, 19:09:45 ---I jos me zanima dali bi morao mijenati roline ili opruge na kvacilu kad bih stavio taj auspuh ?
--- Kraj citata ---
Opruge kvacila ne bi morao mjenjat,al rolne bi i jos i diznu u karbu bi morao staviti vecu.
dachi:
na forumu ovom pise za 900 i iz pule je a ovaj s njuskala je iz osijeka..
i da je zahrdan,slobodno ga uzmi,uzmes smirgl papira i brzo ta hrda ode,ili ako imas nastavaka onih za busilicu,imas negdje u mojoj garazi,i uzmes 1000 vodobrusni i samo predi i fino ce dobit boju i nece hrdat,ako se budes vozo po kisi,il kad ga peres,uzmes suhu krpu i obrises i tjt,ja nekad znam wd-om prespricat
CeRo23:
--- Citat: dachi - 12 Svibanj, 2013, 00:13:22 ---na forumu ovom pise za 900 i iz pule je a ovaj s njuskala je iz osijeka..
i da je zahrdan,slobodno ga uzmi,uzmes smirgl papira i brzo ta hrda ode,ili ako imas nastavaka onih za busilicu,imas negdje u mojoj garazi,i uzmes 1000 vodobrusni i samo predi i fino ce dobit boju i nece hrdat,ako se budes vozo po kisi,il kad ga peres,uzmes suhu krpu i obrises i tjt,ja nekad znam wd-om prespricat
--- Kraj citata ---
Kontaktirati cu tog ripa iz pule pa cemo vidijet sta ce rec :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju