Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner 70ccm auspuh

(1/3) > >>

CeRo23:
imam runnera sa malossi gizom i motor ide preljepo, ide do 100-105, ima i start i krajnju brzinu!
Imam auspuh Leo vince ZX pa bi me zanimalo dali bi motor dobio malo na snazi kad bih stavio neki race auspuh i koji bi bio nabolji za taj kit ?

dino73n:

--- Citat: CeRo23 - 11 Svibanj, 2013, 15:03:15 ---imam runnera sa malossi gizom i motor ide preljepo, ide do 100-105, ima i start i krajnju brzinu!
Imam auspuh Leo vince ZX pa bi me zanimalo dali bi motor dobio malo na snazi kad bih stavio neki race auspuh i koji bi bio nabolji za taj kit ?

--- Kraj citata ---

Pa sa YasuniR auspuhom bi dobio jos snage na startu i u medju ubrzanjima i samo malo na krajnjoj. Inace neki jos jaci auspuh ne bi imao smisla sa tim kitom.

CeRo23:

--- Citat: dino73n - 11 Svibanj, 2013, 15:45:35 ---
--- Citat: CeRo23 - 11 Svibanj, 2013, 15:03:15 ---imam runnera sa malossi gizom i motor ide preljepo, ide do 100-105, ima i start i krajnju brzinu!

--- Kraj citata ---

Pa sa YasuniR auspuhom bi dobio jos snage na startu i u medju ubrzanjima i samo malo na krajnjoj. Inace neki jos jaci auspuh ne bi imao smisla sa tim kitom.

--- Kraj citata ---

Ja imam na raspolaganju 100€, sta mislis dali bi nasao kakav YasuniR polovni za te novce ?

dachi:
bio se prodavo jedan na forumu za 950kn,sto je previse s obzirom na stanje,probaj pronjuskat nesto

CeRo23:

--- Citat: dachi - 11 Svibanj, 2013, 18:57:55 ---bio se prodavo jedan na forumu za 950kn,sto je previse s obzirom na stanje,probaj pronjuskat nesto

--- Kraj citata ---

Jel to mozda ovaj ?

http://www.njuskalo.hr/moto-auspuh/yasuni-r-piaggio-masine-oglas-7501591

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju