Općenito > Trgovine

Akcija u METRO-u

<< < (4/5) > >>

anabellas:
a ima u pevecu neka kao cerada za nesto oko 150 kn izgleda ispod kao onaj materijal od bolnickih kapa ono sta dise a s druge strane najlon ali kao s rupicama isto,
ma sve cu ja to zapalit i sasit si od vojnog satorskog krila jbt

3alfa3:
Samo je bitno da nije hermeticki sve zatvoreno. Strujanje zraka je itekako pozeljno. Jos za skutere/motore nema puno problema, al za aute... Ceradu se cak nebi smjelo navlacit na prljav auto jer se guli lak zbog struganja cerade po prljavstini i laku.

Za auto jedini smisao (po meni) cerade je ako po ljeti ostavis dulje auto (tjednima, mjesecima) na suncu pa da lak ne izblijedi, Ali i onda, prvo oprat auto, posusit ga i tek onda ceradu

anabellas:
sta mislis alfa se isplati da 150 kn za tu kao s rupama il 100 za obicnu?

anabellas:
uzo sam ipak obicnu za 100 ova je 180 bila druga. a dobra je ima guma kod prednjeg i zadnjeg kotaca da ju spana i dole za zavezat vezice. sad sam ju stavio na skut samo ju ne smijem nategnut preko auspuha neg ga vani ostavim da ju ne skuri

vukas:

--- Citat: anabellas - 05 Srpanj, 2013, 23:26:35 ---uzo sam ipak obicnu za 100 ova je 180 bila druga. a dobra je ima guma kod prednjeg i zadnjeg kotaca da ju spana i dole za zavezat vezice. sad sam ju stavio na skut samo ju ne smijem nategnut preko auspuha neg ga vani ostavim da ju ne skuri

--- Kraj citata ---
Takvu sam i ja uzeo, lijepo obujmi skuter sa svih strana.
I još jedna špaga ispod po sredini i nemre mu kiša ništa.

A za auspuh, kaj da ti velim, strpi se da se ohladi i stavi ju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju