Općenito > Trgovine
Akcija u METRO-u
Anthrax:
Iz vlastitog iskustva cu vam reci da su te cerade od 60 kn smece, ja sam pred mjesec i nesto jednu uzeo i kad god je padala kisa skuter mi je drugi dan bio blatan i mokar. Ok nije se cjedio od vode i bio natopljen medjutim za 60 kn sam ocekivao da ipak zaustavi vodu i da ne promoci
anabellas:
neki dan sam gledo cerade , u pevecu 100 kn al cini mi se bezveze. ste vidli sta aktualno?
vukas:
Uzeo sam prije 2 mjeseca ceradu u Pevecu za 100kn i dobra je.
Nakon onih silnih pljuskova je bio suh.
Jedino se lako podrapa, pa treba malo nježnije i naravno, treba sačekat da se ohladi auspuh, jer ju inače propali, al takve su i one skuplje.
Ovakva:
http://www.ototop.it/Catalogo/tabid/142/txtSearch/coprimoto/ProductID/1073/language/en-US/Default.aspx
anabellas:
mene to na spuhu bas zivcira, cura mi je ceradu na novi spuh bila zalijepila sva sreca da sam odma vidio pa se sve skinulo lagano,i jos imam na svojoj rupu doljine od pol metra :toothy12:
a mozda cu onda tu za 100 uzet pa probam neki materijal zalijepit na nju di spuh dode , ne znam
3alfa3:
Te cerade su zivo zlo. Barem one jeftine. Problem je sto topli motor radi vlagu pod ceradom koja je hladnija pa bi cerada trebala imat rijesenu ventilaciju.
Al ok, bolje i najlon prek skutera/motora nego da ga kisa i sunce stalno dere. Ipak, nista ne moze zamiejnit garazu osim eventualno natkrivenog prostora gdje nece biti utjeaja atmosferalija. Dapace, voilo parkirano pod tendom ce dulje bit zdravno nego ono parkirano u prosjecnoj garazi (zbog provjetravanja)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju