Općenito > Propisi
pretjecanje kolone
SlayForMoney:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Svibanj, 2013, 19:29:10 ---
--- Citat: vktr - 06 Svibanj, 2013, 16:05:59 ---
--- Citat: Grale - 06 Svibanj, 2013, 14:03:26 ---
--- Citat: balki - 06 Svibanj, 2013, 13:34:48 ---
Ja smatram da su seronje svi koji puše i pritom bacaju čikove kroz prozor i prazne pepeljare na parking ili kraj ceste, ...a sve kao fini i ušminkani s opranim autom :angry7:
--- Kraj citata ---
Ja bacam čikove kroz prozor isto, ali mi je zato uvijek prljav auto :icon_biggrin:
Što se tiče teme, sve je već rečeno, policija je dosta tolerantna po tom pitanju, ali većinom kad se provlačiš dok se auti ne kreću.
Nebih preporučio guranje između auta u pokretu, više radi vlastite sigurnosti, jer dosta ljudi ne gleda u retrovizore ili njim se nađeš u mrtvom kutu, pa dok te pobere, ti ćeš bit kriv u svakom slučaju.
--- Kraj citata ---
sigurnije se gurat između autiju u pokretu nego stojećih, bar znaš da ti niko neće otvorit vrata , a još ako su 2 paralelna ...extra..znaš i da se neće prestrojit
kod stojećih naravno...što manja brzina, kočnice u pripremi, ali prije toga provjera ima li pandurije okolo,
tu i tamo blicanje, možda me spasi od otvoranja vratiju nikad ne znaš
--- Kraj citata ---
Kod onih u pokretu, uvijek treba vozit 10-20% brze od njih. Tada si krace izlozen njihovim krivim reakcijama i mrtvom kutu (ali ne brze od toga jer tada te mozda nece ni vidjet). Kad stoje, sto sporije tako da ako i dodje do otvaranja vrata stignes zakocit ili u najgorem slucaju ne napravit velku stetu. Ja kroz zaustavljene kolone vozim 10-20 kmh
Sent from my fensišmensi smartfon
--- Kraj citata ---
prolazim pored auta samo dok stoje. čim kolona krene, ubaciš se između. to mislim da bi trebao biti osnovni bonton vozača skutera - zbog svoje i tuđe sigurnosti.
najviše prestrojavanja između traka se događa dok oni voze 20-40kmh, u drugoj brzini. otvaraju se mjesta u koloni dok ubrzavaju/koče i vozači se pokušavaju ubaciti, to je najopasnije za nas.
Reponja:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Svibanj, 2013, 19:42:19 ---Mojsije efekt bi bio razmicanje kolona? :)
--- Kraj citata ---
Naravno, zar je moglo biti shvaćeno drukčije?
Marving Legend čini čuda i svakome želim po jedan set! :headbang:
3alfa3:
--- Citat: Reponja - 06 Svibanj, 2013, 21:45:46 ---
--- Citat: 3alfa3 - 06 Svibanj, 2013, 19:42:19 ---Mojsije efekt bi bio razmicanje kolona? :)
--- Kraj citata ---
Naravno, zar je moglo biti shvaćeno drukčije?
Marving Legend čini čuda i svakome želim po jedan set! :headbang:
--- Kraj citata ---
Za nevjernika poput mene, trebalo je razmislit dulje od 2 sekunde da skontam - na kraju je pomogla scena iz jedne parodije ;D
zemo323:
Da ne otvaram novu temu ;D
Jucer se dogodilo da smo pretjecali kolonu i taman kad smo presli jedno auto ispred kojeg je bilo dosta mjesta kolona je stala. Vozac je bio bas ostro kocio, ABS se palio i taman kad smo prilicno usporili udari nas auto sa zada.
Jel moze netko pouzdano reci tko je kriv?
StudioIT:
Uvijek je kriv onaj iza, nije držao dovoljan razmak.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju