Ostalo > Motocikli

Cagiva Mito 125

<< < (11/19) > >>

2TDottore:

--- Citat: Losinj - 13 Srpanj, 2008, 14:49:47 ---uzimaj ako imas priliku i ako je u dobrom stanju,leti samo tak,cca 200km/h nes sitno manje ,furaju se tu na losinju dvije i idu tolko cirka

--- Kraj citata ---

vlasnik jedne od te dvije je moj bratic i to zute i vjerojatno ga znas.Mislim da ti prezime Erdec govori dosta toga. :icon_thumright:

A kaj se tice opcenito mita mislim da se nemora nista previse objasnjavati i da svi koji se bar malo kuze u 2T125 znaju da je mito najbolji i najkvalitetniji motor u toj klasi po svim parametrima

A to da ide 200 su price.  :laughing3: Moja iz 1991 sa 2 zuba vecim lancanikom ide 165 po GPSu a sa serijskim prijenosom malo preko 170.Znaci evolution model i to onaj od 1995 pa do 1998 koji imaju mikuni tm35 fergazer idu oko 180 a svi oni modeli poslije te godine idu sve slabije jer su priguseni euro normama i imaju opet  28 dellorto.

GSXR KLIS:

--- Citat: 2TDottore - 11 Studeni, 2008, 07:33:00 ---
--- Citat: Losinj - 13 Srpanj, 2008, 14:49:47 ---uzimaj ako imas priliku i ako je u dobrom stanju,leti samo tak,cca 200km/h nes sitno manje ,furaju se tu na losinju dvije i idu tolko cirka

--- Kraj citata ---

vlasnik jedne od te dvije je moj bratic i to zute i vjerojatno ga znas.Mislim da ti prezime Erdec govori dosta toga. :icon_thumright:

A kaj se tice opcenito mita mislim da se nemora nista previse objasnjavati i da svi koji se bar malo kuze u 2T125 znaju da je mito najbolji i najkvalitetniji motor u toj klasi po svim parametrima

A to da ide 200 su price.  :laughing3: Moja iz 1991 sa 2 zuba vecim lancanikom ide 165 po GPSu a sa serijskim prijenosom malo preko 170.Znaci evolution model i to onaj od 1995 pa do 1998 koji imaju mikuni tm35 fergazer idu oko 180 a svi oni modeli poslije te godine idu sve slabije jer su priguseni euro normama i imaju opet  28 dellorto.

--- Kraj citata ---

uzmi dodoreovu nes falit  :icon_thumright:

sp...:
cagiva mito je najbrža 125-ca.......naravno među 125-cama......kao što je rekao dottore   da ide 200  to su priče....možda na cajgeru al onda vara.......sama po sebi(govorim o starom modelu znači od '95 pa do recimo '98) cagiva mito ima 35 ks...znači da je jača od rs-a(a i ljepša puno).Trebala bi ić kojih 180.....190 ajde de ako ju malo posložiš....tak da kao i ostalima moj izbor je svakako cagiva mito...motor je jeben i ako ga planiraš kupit...kupi  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D

te-te-ac:
da se opet malo ukljucim u temu

idi trci kupit mita - ako nekupis sad mita za 3 godine ces kupit dukatija  :laughing7:  :toothy11:

prije 3-4 godine na ovu sliku sam bacao majmu jaooo

taliano dasa mafija špageti ...  :toothy10:

Drnda:
kako jebeno izgledaju, koja je to godina ( linija ) :o :o :o :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju