Ostalo > Motocikli
Cagiva Mito 125
White:
ma obožavam ducatije tak da sve 5 o mitu :headbang:
crogenie:
Za tu lovu, ima Ninja 250R 4t sa 30-ak konja... Dizajn dosta dobar - i voziš se bez brige... Sve je u 2t divno i bajno, al mislim da kraj kawe vise nema potrebe za takvo nesto - a ako vec polaze netko za A1(s pretpostavkom da ima 16 godina), kroz dve godine ima A kategoriju pa opet super.
Iako, kad sam kupovao nesto od 125, nije bilo para pa sam bio primoran uzet hondu cbr 125r.
Lav:
--- Citat: crogenie - 05 Rujan, 2008, 13:09:22 ---Za tu lovu, ima Ninja 250R 4t sa 30-ak konja... Dizajn dosta dobar - i voziš se bez brige... Sve je u 2t divno i bajno, al mislim da kraj kawe vise nema potrebe za takvo nesto - a ako vec polaze netko za A1(s pretpostavkom da ima 16 godina), kroz dve godine ima A kategoriju pa opet super.
Iako, kad sam kupovao nesto od 125, nije bilo para pa sam bio primoran uzet hondu cbr 125r.
--- Kraj citata ---
Inace nisi upucen vidim , al nema više ono nakon 2 godine A više nema neg moraš ponovno polagati , i da ninja je odlican motor ali ih nema sve do neznam ni ja kada, ali da je mito malo precjenjeni je to stoji..... :icon_thumright:
White:
[/quote]
ali ih nema sve do neznam ni ja kada,
[/quote]
kako nema?
ADRO 3:
o mitu bas sve pet... ima i djelova i sve... jakopec...musil...i naravno moto trade karlovac
najveci i ogromni minus mitu je sta je rađen ja mislim za ljude do 160 cm visine...
polozaj je tako neugodan i bolan.. da je to nes strašno...
ja bio zapaljen za mita... bio pred kupnju sjeo na njega napravio krug i reko...aaaaa nene necu ja ovo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju