Ostalo > Motocikli

Cagiva Mito 125

<< < (4/19) > >>

mrcina:
ima ti ju lav sa foruma pa pitaj njega.

skorpion40:
pitaj 2TDottore on ti je dottore za to

Lav:
Da , da imam  taj motor motor je ok ide   da i    troši da zasada bez ikakvih problema , osim crijeva goriva jel nije bilo orididi  rješeno eto vozikam se svaki dan  btw po satu ide bez beda 200  haha  , i tak ja ti ga mogu preporuciti .... :icon_thumright:
Spremi se na troškove , ali motorom nikako  nejceš pozaliti......

I kad ceš ga gledati itd , sve sve dobro provjeri digni rezervar mašinu provjeri detaljno sve servise pitaj  vidi jel ima amortizer volana , jel  to neke nemaju ili ekipa skine  itd sve pogledaj  probaj , i ak te kaj još zanima pitaj.....

exfreerider:

--- Citat: Lav - 24 Kolovoz, 2008, 11:21:41 ---Da , da imam  taj motor motor je ok ide   da i    troši da zasada bez ikakvih problema , osim crijeva goriva jel nije bilo orididi  rješeno eto vozikam se svaki dan  btw po satu ide bez beda 200  haha  , i tak ja ti ga mogu preporuciti .... :icon_thumright:
Spremi se na troškove , ali motorom nikako  nejceš pozaliti......

I kad ceš ga gledati itd , sve sve dobro provjeri digni rezervar mašinu provjeri detaljno sve servise pitaj  vidi jel ima amortizer volana , jel  to neke nemaju ili ekipa skine  itd sve pogledaj  probaj , i ak te kaj još zanima pitaj.....

--- Kraj citata ---

reci da se šališ :frajer:

Losinj:
ne sali se vjerujem,al urica od tog bajka laze neznam dal puno al sam siguran da laze  :binkybaby: :binkybaby: inace to je odlican bajk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju