Ostalo > Motocikli

Cagiva Mito 125

<< < (3/19) > >>

Luka 0101:

--- Citat: interceptor - 13 Srpanj, 2008, 17:51:10 ---ma to je sve super.....ali kako se često kvari taj motor ??..on je 2 takta ??

--- Kraj citata ---
cvajko ko cvajo, zahtjeva malo više pažnje od 4T ali je bolji

spyke#1:
motor je preheben!!! stvarno ''leti'' , cak malo bolje od rs-a(neide bas 200 kak se prica, al ide cca 160/70). A ako pazis na njega ne bi trebao imat nekih problema, al nikad neznas cvajo ko cvajo...
frend je imao mita 94'(stariji model) 25000+ km i nikakvih problema( otiso ventil u auspuhu i par sitnica...)

hac:
dobar je to motor,imaš dosta polovnih djelova kod nas za njega,cilindar i klip je dosta skup,al uz pravilno održavanje možeš odvest cca 10 tkm prije promjene klipa.troši dosta i ulja  goriva tak da nije jeftin za vozit......ako ti je do performanci i nije ti problem vodit brigu o motoru onda uzmi

uz napomenu da je jako teško nać dobar primjerak,da nije divljano s njim ....jer to je takav motor,treba ga gazit i sigurno ga nijedan bivši gazda nije štedio

baotian500:
moj frend imao mito, 2000.godina,ima 7 brzina,krajnja brzina je bila negdi 160-170,ja sam je fakat rastezao kolko se dala,nisam je vise mogao natjerat,al predobar motor,jos ak uzmes neki otvoreniji spuh gore,ufff.zvjer,a izgled je cista imitacija ducatija 748

majic_sk:
ak još tražiš taj motor i neš te zanima pitaj lava  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju