Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50 Total Rebuild
neuromaniac:
klipnjača izgleda užasno onda moš mislit kakva je radilica i karter , mali blok je puko, previše će ti vremena otići na vraćanje te mašine u dobro (a vjerovatno i novaca) stanje
igor996:
--- Citat: neuromaniac - 04 Svibanj, 2013, 01:05:07 ---klipnjača izgleda užasno onda moš mislit kakva je radilica i karter , mali blok je puko, previše će ti vremena otići na vraćanje te mašine u dobro (a vjerovatno i novaca) stanje
--- Kraj citata ---
Videcmo za koji dan :toothy9: bilo bi lepo da je citav karter.... ako ga je malo uhavtila korozija to se da srediti sa bjaksom.... uskoro cemo saznati ne bi da nagadjam
lukaex1t155:
za 800-1000kn se nađe kompletna masina u ok stanju,pa ti vidi sta ti se isplati
SkejterKlido:
sretno s izgradnjom :)
igor996:
Danas se malo radilo ali mi se desila jedna nezgoda i naisao sam na nesto sto mi se uopste ne svidja
Kada sam rastavljao motor na pola kada sam skidao nogare jedan sraf je toliko zapekao da kako sam ja zapeo da ga odvrnem tako je on pukao glava mi je ostala u gedori. E sad bolja strana toga mi je sto sa druge strane nije slepo nego je otvoreno pa sad ne znam da li mi je bolje da busim sraf da ga unistim celog pa samo da popravim navoj ili da pokusam da odvrem ovaj... taj deo sto je ostao unutra je toliko zapekao i zardjao da vi ne mozete da poverujete ne znam da li bi mogao da se odvrne sa onim setom sto ide u kontra stranu... sta mi savetujete?
A druga stvar skidao sam kocnice tacnije zadnju i sad otkacio sam crevo izvukao ga napolje skinuo celjusti i skinuo rucicu, celjusti sam otvorio po pola i pokusao da izvucem klipove ili barem da ih mrdnem ali bezuspesno mada mislim da se to moze resiti pokusacu sa onim alatom za lezajeve da ga izvucem... nego me buni na rucici onaj klipic sto kura ulje kad pritisnem polugu onaj feder se raspao sve ono oko njega se raspalo zardjalo.... da li to ima negde da se kupi ili ako bi neko mogao da mi ucini uslugu pa da mi slika kako bi trebalo tu sta da ide kakva opruga ili sta vec ide.... ja sam rukuom lagano izvukao maleni klipic i gumu nekakvu i delove federa i iza toga je ostalo nesto sto ide unutar rezervoara za ulje. Pa sad ako bi neko mogao da mi pomogne da resim neki od ova 2 problema bio bih mu veoma zahvlan
Pozdrav :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju