Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50 Total Rebuild
zvons7:
Za celjusti, klipici ti se vade sa pumpom odnosno kompresorom. Na rupe unutar celjusti stavis crijevo i pod tlakom ih izbijes van
igor996:
sto se tice kocnica klipove sam izbacio uz pomoc kompresora zvons7 hvala na savetu.... :headbang:
motor sam rastavio skinuuo sam sve plastike
prirucnik uz koji radim :) nekad stvarno moze pomoci ako nekom treba neka sema el za runnera ice dna 950 125 180) slobodno nek pita svsta unutra ima...
interesuje me da li ovo moze da se stavi na moju dna.... da li je to ista i na runneru 125.180 i na dna 125.180
da li ima neki nastavak za osovinu pa se samo zasrafi ili to uopste nije vezano tamo sa osovinu nego samo kroz tocak prolazi da bi amortizer imao oslonac
neuromaniac:
osovina izlazi iz getribe prolazi kroz glavčinu i na kraju kroz ležaj suport arm-a , tamo se stegne maticom i stavi rascijepka da se nebi odvrnilo
sumnjam za ćeš naći suport arm za dna 50
igor996:
--- Citat: neuromaniac - 08 Svibanj, 2013, 20:54:00 ---osovina izlazi iz getribe prolazi kroz glavčinu i na kraju kroz ležaj suport arm-a , tamo se stegne maticom i stavi rascijepka da se nebi odvrnilo
sumnjam za ćeš naći suport arm za dna 50
--- Kraj citata ---
http://i.ebayimg.com/t/GILERA-DNA-125-180-EXHAUST-HANGER-BRACKET-BEARING-ARM-runner-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$(KGrHqJ,!hYE6eU(oJM7BOqsttO((g~~60_12.JPG
samo moram da proverim da li ovo moze negde se zakaci za motor.... na ramu dna 50 vec ima pripremljeno sa gornje strane za amortizer... i na plastikama je onako izbaceno da moze amortizer da udje.... samo me interesuje da li je moze da se stavi osovina od 125/180....
jel mi mozes jedanput slikati kako je kod tebe to uradjeno par slika gde su srafovi i gde se kaci na motor unapred hvala :D
neuromaniac:
nemože se stavit osovina od 125 jer je drugačija getriba i dosta je veća nego od 50 kubika , kod mene ti je leader mašina (vx,vxr) koja sama po sebi ima suport arm i još jedan amortizer
mogu poslikat nije problem ali će ti slabo pomoć jer je kod mene druga mašina nego kod tebe
bolje skini ovu mašinu i stavi od vxr-a 200
btw. neradi ti link
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju