Tehnički kutak > Tuning skutera

Filter zraka

<< < (2/6) > >>

Drnda:

i usput kako sam oprao filter sada mi se gusi te mi treba veca dizna, aj ako ko ima poklopac od filtera od runnera, jer ne zelim stavljati gljivu na serijalu

YamahaSpy:
Ako si prao filter u vodi  :nono: filter peri samo u benzinu jer sa vodom mozes k... napravit, a benzin ju tako lijepo ocisti da sva sjaji milina je gledat. Zao mi ju zatvorit natrag u airbox.

Drnda:
pa u benzinu sam je prao i sada mi se odvila selna na ulazu u karb iz air boxa pa i vuce fals zrak, moram i diznu staviti vecu , sada je 53, a cuo sam se s jednim frendom koji servisira skutove kod sebe pa cu vidit s njim ima li on koji airbox ili moze li se ovaj skrpit...

neer:

--- Citat: YamahaSpy - 13 Srpanj, 2008, 12:34:47 ---Ako si prao filter u vodi  :nono: filter peri samo u benzinu jer sa vodom mozes k... napravit, a benzin ju tako lijepo ocisti da sva sjaji milina je gledat. Zao mi ju zatvorit natrag u airbox.

--- Kraj citata ---
nakon sto ga operes benzinom pospricas ga wd-om ili kapnes malo ulja i razmrljas zbog bolje filtracije  :icon_thumright:

Jandro:

--- Citat: YamahaSpy - 13 Srpanj, 2008, 12:34:47 ---Ako si prao filter u vodi  :nono: filter peri samo u benzinu jer sa vodom mozes k... napravit, a benzin ju tako lijepo ocisti da sva sjaji milina je gledat. Zao mi ju zatvorit natrag u airbox.

--- Kraj citata ---

topla voda + carli cuda radi

bolje opere nego benzin i jos fino mirisi
sam nek se susi preko noci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju