Tehnički kutak > Tuning skutera

Filter zraka

(1/6) > >>

Drnda:
Ovako maloprije mi frend dok je sjedio na skutu odvalio filter zraka tako da je pukla plastika sa kojom se filter ucvrsciva za blok,usput mi je odvaljena prirubnica koja ide na usis, gumena je pa ne znam je li je samo treba ponovo stegnuti i namjestiti ili je odvaljen i usis ,sada me zanima bi li mogao staviti filter od gilere runner na njega tako da mogu i red sponge odmah staviti, ako netko zna moze li ili prodaje filter neka mi se ovdje javi...

Poggiali:
Pa daj slikaj da vidimo kak to izlgeda, ak prirubnica nije oštećena, već samo mjesto di se učvršćuje lako se sredi novi nosać.

Drnda:
sve je u redu sada sam sastavio sve na prirubnicu, pali u redu, ocistio usput u benzi filter zraka, ali ako netko prodaje ili zna jel pase sa gilere runer nek se javi... uzet cu to kuciste za filter zraka jer ima lako za njega kupit red sponge..

majic_sk:
ko da ćeš sa red sponge-om dobit nešto osjetno??
osim nešto lakšeg novčanika :icon_thumright:

robert:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Srpanj, 2008, 12:52:50 ---sve je u redu sada sam sastavio sve na prirubnicu, pali u redu, ocistio usput u benzi filter zraka, ali ako netko prodaje ili zna jel pase sa gilere runer nek se javi... uzet cu to kuciste za filter zraka jer ima lako za njega kupit red sponge..

--- Kraj citata ---
daj poslikaj airbox!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju