Tehnički kutak > Tuning skutera
Filter zraka
Drnda:
evo narucio njegov original filter i diznu 65, valjda ce brzo i onaj spuh od Fatal1ty-ja stici iz svabije tako da mogu sve smontirati, danas sam promijenio rolice , stavio sam polinijeve od 8,4 grama, i slidere, osjeti se mala razlika ali neznam koje su tocno stare bile teske, imale su 5850 km i tek su pocele zagladjivati se , kao nove su a remen je super jos, i nema uopce crnila u deklu...
dhorvat:
--- Citat: vpucko - 16 Srpanj, 2008, 12:58:44 ---de idi spavat!
--- Kraj citata ---
Nepopravljiv i tvrdoglav. E da sam tužibaba sad bi kliknul na "prijavi moderatoru" al nek... Nek se vidi kakve je ko boje :hello:
vpucko:
--- Citat: dhorvat2 - 16 Srpanj, 2008, 20:27:51 ---
--- Kraj citata ---
Nepopravljiv i tvrdoglav. E da sam tužibaba sad bi kliknul na "prijavi moderatoru" al nek... Nek se vidi kakve je ko boje :hello:
--- Kraj citata ---
de lol covjece naravno da cu ti tak sta napisat kad pricas glupsti i onda ce samo netko pomislit da uuuuu ajmo aeroxa kupit, motor je dobar, al nemoj ovakve gluposti pisat, bash moze u startu dizat, da si stavio neznam koje opruge NEMOZE a pogotovo sa serijskim koje hvataju na oko 3 t!!! tak da idi spavat!
dino_sk:
--- Citat: vpucko - 16 Srpanj, 2008, 20:51:57 ---
--- Citat: dhorvat2 - 16 Srpanj, 2008, 20:27:51 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
de lol covjece naravno da cu ti tak sta napisat kad pricas glupsti i onda ce samo netko pomislit da uuuuu ajmo aeroxa kupit, motor je dobar, al nemoj ovakve gluposti pisat, bash moze u startu dizat, da si stavio neznam koje opruge NEMOZE a pogotovo sa serijskim koje hvataju na oko 3 t!!! tak da idi spavat!
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
PViVaCiTy:
evo da ne otvaram novu temu imao sam home made filter napravljen od gljive E5 i jos nekog koljena sve lijepo pripasano i zaljepljeno.i ja odem s frendom malo isporobavat na zadnji i odjedanput se pocne na ful gasu gusit motor cijelo vrijeme buuuuu,znaci mogu se vozit samo s 1/3 gasa a to je k**ra* nemrem tak cijelo vrijeme...i mi lijepo skinemo filter dolje i probam bez njega i ide ok ko i prije...stavim nazad gljivu kak treba normalno bit postavljena i ponovo se gusi...vozim opet bez ikakvog filtera i ide super...i popizdim ,izvadim spuzvu iz gljive i stavim preko rupe i zategnem plasticnom vezicom i opet se gusi...onda smo malo prorjedili tu spuzvicu i opet nejde,na kraju je sve proradilo kad smo napravili na spuzvi rupicu fi8 negdje i sad ide ko i prije...radi cega bi to moglo bit?sad cu stavit nazad original airbox da nemam zajebancije s tom spuzvom..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju