Tehnički kutak > Tuning skutera

Filter zraka

<< < (4/6) > >>

shogun:

--- Citat: vpucko - 13 Srpanj, 2008, 18:25:05 ---
--- Citat: Drnda-1 - 13 Srpanj, 2008, 18:18:19 ---i ja sam ga prao u mjesavini, ali bas se na skutu osjeti da mu fali snage, prije te cupao na zadnji, a sada cim vidi uzbrdicu, okretaji padaju i jedva 60 navuce...

--- Kraj citata ---

pa kakve vi to SVI imate setupe da cupa na zadnji ??

--- Kraj citata ---
Mozda imaju set up od  novog fireblade-a

vpucko:

--- Citat: gumy - 13 Srpanj, 2008, 18:30:35 ---ajde ves ne živciraj se, samo lagano preskočiš taj dio teksta jer znaš i sam da nema smisla raspravljat..

--- Kraj citata ---

ma ne zivciram se, boli me dupe, nego bokte svima na zadnji!! ak neko vozi minarelija sa base setupom on njeg na zadnji, j#bote ovaj TGB na zadnji....

a moj ide sam ga igor sjedne na njega, onda se PROPINJE hahahahaah

Jandro:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Srpanj, 2008, 17:24:15 ---
--- Citat: Jandro - 13 Srpanj, 2008, 12:55:53 ---topla voda + carli cuda radi

bolje opere nego benzin i jos fino mirisi
sam nek se susi preko noci

--- Kraj citata ---

Ja operem u bengi (zapravo 2% mjesavini koju inace tocim u skut) za 5-10 sekundi, osusi se (ishlapi) za minutu/dvije, i to je to.
Carli+voda? Nepotrebna zajebancija

--- Kraj citata ---

a znam da je nepotrebna zajebancija, al kud mi se žuri
nek se suši preko noći, malo našpricam wd-om i tak svakih 1000km

sve to zbog cijena goriva jel sam pemac ga prolit malo  :icon_biggrin:
dok ga točim i ak prolijem po plastikama liznem to da neizhlapi jel ni jeftino  :toothy12:

imam dvije tak da je jedna uvijek čista i ima fore se sušit par tjedana

Drnda:
pa da na zadnji ga hoce cupnit, kada pri visokim okretajima starta jer su jake opruge i kratak mu je prijenos, lagan je sprijeda i normalno je da hoce, nije da lazem jer mi od tog nema koristi, trebam to pod hitno,a ak netko prodaje sa novijih runnera onu manju bilo bi dobro, jer neznam koliko dodje nova u trgovini

YamahaSpy:

--- Citat: neer - 13 Srpanj, 2008, 12:50:20 ---
--- Citat: YamahaSpy - 13 Srpanj, 2008, 12:34:47 ---Ako si prao filter u vodi  :nono: filter peri samo u benzinu jer sa vodom mozes k... napravit, a benzin ju tako lijepo ocisti da sva sjaji milina je gledat. Zao mi ju zatvorit natrag u airbox.

--- Kraj citata ---
nakon sto ga operes benzinom pospricas ga wd-om ili kapnes malo ulja i razmrljas zbog bolje filtracije  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ovo za wd nisam znao, ajd nesto novo za sljedeci put :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju