eo neznam vise sta da radim....cijeli dan sam se jebao sa diznama na keihinu 28pwk i nikako da svjecica pokaze neku boju priblizno idealnoj..bilo koju diznu za stavim 125 ili 148 svjecica crna ko ugljen...tako isto i sa ler diznama od 35-52...znaci kad upalim motor,radi fino kao sat,no nakon voznje pocme drkat k**ra*,non stop dimi crno kao da dizel tocim...prvo sam mislio da je do ulja,al sam probao svakakva od polusintetickog do full sintetik motul...do viska goriva nikako nije posto se sa 125 diznom motor gusi na full gasu i na normalnoj voznji nekih 40-50kmh temperatura skace u crveno(sto nije slucaj sa vecom diznom-a svjecica crna...bilo da je gore filter ili ne)...da se ja vratim na stanje nakon voznje...znaci kad ugasim motor,dok se neohladi nemoze upalit bez gasa...prije tjedan dana novi klip i karike stavljeni.na ispuhu i na glavi je bilo jedno milimetar dva cadje..to sa ispolirao i nakon toga je motor radio 2 dana dobro al je opet poceo pusit crno...ajde 2T tuneri pomazite,,inace se do kraja tjedna prijavljujem u VRAPCE