Tehnički kutak > Injection

Aprilia SR 50 Ditech problemi PONOVO SA PALJENJEM

<< < (6/7) > >>

ivek_sr:
Da pa bio sam kod kileta, bumo ga sposlozili, al stvarno je ubijeno treba masinu otvarat nadam se da nije ti i radilica otisla

deckopucko:
Pozdrav, sada je došao u prave ruke :icon_thumright: baš sam jučer pričao mehaničaru što mi je tikvan napravio...
zamašnjak epoksijem zaljepit na radilicu ??? remen potrgo od Kevlara..to sam naručio bio iz Amitrade Karlovac..
sad bu konačno dobar..........trebo sa poslušati i ne dati debilu da petlja....inaće sj#bo je dva auta...koja zakuhaju
nakon njegovog servisa :sad1:

deckopucko:
Bok kakvo je stanje sa žutim-ditechom...jel radilica oštećena :toothy11: ili nije..ja ću u srijedu popodne iza 14h do Kristijana..
da vidim što treba......moglo se to riješit jednostavnije....ovako je napravio Ratko štete..ohohoho :icon_scratch: javi kakvo je stanje ja bum u srijedu do njega...nije mi žurba..bolje da se složi sada kako spada....
traži jedan lik dostavnjaka za pizze..ali sa ditehom mislim da to nije pametno radit... :dontknow:

ivek_sr:
Neznam jel ga pogledao kak je pocela sezona svi smo u guzvi a sad je jos i utrka u krizevcima tak da nisam danas stigao do kileta al sutra sam kod cure a to mi je kod njega pa cemo vidjet sto je sve otislo

deckopucko:
Pozdrav, Ivek jesi bio kod Kristijana...što se sve mora mjenjati...ja ću sutra da svratim iza 12h..Malo sam bio u gužvi i praznik a nisam ga
htio smetati znam da je gužva...bude nadam se do konca sljedećeg tjedna gotov.. :hello: sad sam biciklista....Frend kaže da idem onom
luftbrenzeru da vrati pare od zadnjeg servisa..ali nema smisla...nadam se da će sada biti konačno dobar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju