Tehnički kutak > Injection
Aprilia SR 50 Ditech problemi PONOVO SA PALJENJEM
ivek_sr:
Jel tvoj ditech zuti?
Lenko:
Ako misliš na mene, imao sam žutog (GP 120kmh)...sad imam standardnog Morinija, 80kmh...
deckopucko:
Skuter je kod Kristijana...došlepan...kad je otvorio...remen od kevlara je u komadima :icon_scratch: i radilica ja osmicu napravila totalno
se pokidao remen...ima dosta lufta tako da će izgleda trebati mjenjati i radilicu i još koje šta kada vidi...
Kaže mi da se zablokirao zadnji kotač garant bi pal...a bez jakne u majici....i lik se nabijao na 1metar od mene autom..jel bi stao ???
stvarno je opako se to uništilo..ali kaje tu je...nadam se da će to meštar Kristijan složit da se vozim..Od kako sam ga kupio
samo servis...1Servis u 3mj Variomat i remen i majstor nije dobro stego..onda zupčanik...ode..pa je štemao...i treči put je zakeljio
epoksijem na radilicu... :nono:jako je pametno to bilo radit...trebo sam ga nakon 7dana uzet od njega i dat u prave ruke :laughing7:
deckopucko:
Pozdrav, zamašnjak je zaljepljen na radilicu ti je napravilo osmicu i potrgalo remen od Kevlara...majstor je rekao da mi je remen
prejak za skuter....neznam :icon_scratch: ali skroz ga je potrgao...radilica ima lufta to vjerojatno sve se mjenja...
javit će mi se Kiki što treba napravit.... :sad3:
deckopucko:
Ivek točan je odgovor :laughing7: da žuti je klafuti.....ovak izgleda dobar i sačuvan...ali nažalost samo problemi
od početka..tj od servisa...prije nije me zezao..vozio sam se po zimi 12mj prije snjega dobro..pa 3mj..ali problemi
su počeli nakon nestručne ugradnje variomata i kasnije kemijanja..... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju