Ostalo > Motocikli
Kupnja novog motora preko MOBILE.DE
veruda:
http://www.rieju.hr/galerija-supermoto-marathon-125-pro-sm.html
pogledaj ovo, to su cijene tu 30 tkuna, imaš i derbi supermoto kod nas top model je 31 tkuna, ja sam vozio ovaj slabiji od 20 i nije mi nešto da budem iskren, al ija sam mator i težak i vozio sam puno jače.
ovi top modeli kada se otvore mogu biti vrlo zanimljivi (zakonski su blokirani na 15ks)
osim toga ovaj zastupnik za rieju (to je inače stara španjolska tvornica) nudi kit 200 ccm u startu i dorade motora.
Domba-OS:
ma bas me ovaj WR zanima :D
u opisu pise da je Yamahin zastupnik i garancija 2 godine... to znaci da bi se moglo tu sve uredno radit jel?
veruda:
trebalo bi biti tako, si provjerio dali ti ga smije prodati ili moraš čekati 01.07.
Domba-OS:
ma moram svedno cekat do 7. mj jer cu onda moc tek kupit..Hvala na pomoci puno :icon_thumright:
Bokygs:
--- Citat: veruda - 30 Travanj, 2013, 22:08:58 ---
ovi top modeli kada se otvore mogu biti vrlo zanimljivi (zakonski su blokirani na 15ks)
--- Kraj citata ---
khm,nisu blokirani na 15ks nego jednostavno toliko maximalno razvijaju,ne postoje blokade ko na 50cc skuterima da brze idu.
To je bio slucaj sa mnogim 2t 125icama,u papirima 10-11kw,a zapravo skoro duplo. Blokade su bile na ventilu,struji,itd.
A domba,taj wr imas i kod nas sa garancijom 3 godine za 4700 eura.
I dok tog dofuras iz Njemacke,jos ako budes morao kakva davanja placati,dodje ti na isto,mozda cak i skuplje neg kupiti u HR. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju