Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mišljenje koliko motor može km odjednom

<< < (13/13)

zvonkec92:
ma samo ti kreni na taj put al obavezno javi kak je bilo, mislim da nečeš doć ni do pola puta i vratit češ se kad ti dopizdi vozit se 40 stalno

Prebi:
a bil mu mogla otic masina u k**ra* kad ga vozi duze pod blokadin?
Vozit se opcenito pa cak i po selu 40 na sat je suludo..

RunnerSukosan:
Nece masina otic, al zbog spomenute brzinr je suludo

zvonkec92:
ak ima piksu na variomatu razletit će mu se mašina tak se vozit ful gas na ful okretajima

SixPack:

--- Citat: jurek98 - 08 Listopad, 2017, 20:02:25 ---To je 54 po tehnickom, ugl imam blokadu jer ni na ovom forumu, ni van njega nisam nasao rjesenja za skidanje blokade ispod 500 kn pa cak i vise kn. Nemojte napamet reci odrezi cijev na auspuhu ili prerezi zicu jer to kod ovoga ne prolazi. Svakako zahvaljujem na misljenjima. Promet u spici od crvenog do crvenog u Zg mi se ne cini brzi od 54 km/h.

--- Kraj citata ---

Trebalo je prije misliti o tome... Treba ti Athena Unlimited CDI, cca soma kunića, imas i prekidas za limitirat za tehnicki  :icon_thumright:
Ja sam pred nesto manje od desetak godina vozio zracnjaka 150km s jednom pauzicom, spuh s katalozatorom, jedino sta je bio bez blokada...nista strasno, ili da je to sad neki bauk  :nono:
A po manjem gradicu mi je bio odlican.
E sad...ako je problem skupiti soma kuna, onda si zasluzio vozit se u konzevi sat vremena speštan ko sardela :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju