Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mišljenje koliko motor može km odjednom
aragonY:
--- Citat: Toni46 - 08 Listopad, 2017, 17:21:58 ---Da mi za 100km treba 2-3 sata zapalio bi taj skuter...
--- Kraj citata ---
Upravo tako hahahaha :laughing7:
Tomi_ZG:
--- Citat: jurek98 - 08 Listopad, 2017, 16:48:56 ---Zapravo moja zamisao je da ga imam za po Zagrebu posto tu studiram
--- Kraj citata ---
Po Zagrebu ćeš izginut s blokiranim skuterom,a izginut ćeš i putem kad te neki kamion utera u grabu,u najgorem slučaju ćeš psihički izdušit jer tih 54 po satu ti je nekih 45 gpsa,odblokiraj to i vozi se barem 70ak kmh ak to ide toliko
jurek98:
To je 54 po tehnickom, ugl imam blokadu jer ni na ovom forumu, ni van njega nisam nasao rjesenja za skidanje blokade ispod 500 kn pa cak i vise kn. Nemojte napamet reci odrezi cijev na auspuhu ili prerezi zicu jer to kod ovoga ne prolazi. Svakako zahvaljujem na misljenjima. Promet u spici od crvenog do crvenog u Zg mi se ne cini brzi od 54 km/h.
Bore Ši:
kako si prošao tehnički ako su ti izmjerili 54kmh
Toni46:
--- Citat: jurek98 - 08 Listopad, 2017, 20:02:25 ---To je 54 po tehnickom, ugl imam blokadu jer ni na ovom forumu, ni van njega nisam nasao rjesenja za skidanje blokade ispod 500 kn pa cak i vise kn. Nemojte napamet reci odrezi cijev na auspuhu ili prerezi zicu jer to kod ovoga ne prolazi. Svakako zahvaljujem na misljenjima. Promet u spici od crvenog do crvenog u Zg mi se ne cini brzi od 54 km/h.
--- Kraj citata ---
Kad bi ti u ZG kreno zeleni val pa mislim da bi te pregazili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju