Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mišljenje koliko motor može km odjednom

<< < (6/13) > >>

3alfa3:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Travanj, 2013, 16:14:25 ---Dok ne potrosi sav benzin

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

Osjecam potrebu da kvotam sam sebe. I dalje stojim pri tvrdnji da je problem u velicini tanka  ;D

Sto se mashine tice, ajmo malo mastat....

Ako ce mashina riknut tocno na 50.000km normalne upotrebe, ista takva mashina ce bez gasenja napravit barem 100.000km (vjerojatno i puno vise). Mislim da sam bio kristalno jasan

3alfa3:
jbt, ko da se radi o trcanju pa se umoris nakon neko vremena. Kod mashine to nije tako. Dapace, ono sto ju najvise ubija je paljenje na hladno.

A to sto neko kaze da se zracno hladjeni skuteri trebaju vozit krace od vodenih je isto glupost. Sto znaci nakon 50km napravit pauzu kad je mashina bila full zagrijana vec nakon prvih 2-3km i nakon toga bila na istoj temperaturi.

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Rujan, 2014, 13:58:00 ---

Ako ce mashina riknut tocno na 50.000km normalne upotrebe, ista takva mashina ce bez gasenja napravit barem 100.000km (vjerojatno i puno vise). Mislim da sam bio kristalno jasan

--- Kraj citata ---

to je sigurno tako.. :icon_thumright:

shegyi2000:
ja sa grand dinkom 50 od siska do čepina uz jedan nalet na psa i dva pisanja gas do kraja znaci 60 na sat tijekom cijelog puta, mislim jedino da je kvacilo se malo zalijepilo jer je poslije neko vrijeme tresao pri kretanju ali evo sve je ok

krco:
Mozda neka preporuka ili savjet za peugot vivacity 50..koliko smijem?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju