Tehnički kutak > Tuning skutera

Nova spulja

<< < (2/3) > >>

dino_sk:
iMotica ova cura sto je tu na forumu ona ima na base kitu polini for race2 spuh i skut ide ko blesav,izvuce dusu iz kita
kupljen je u karlovcu i placen je oko 1300kn tak mi je njezin stari rekao
pitat cu tocno koja trgovina pa javim

SlowRider:
Bogami ovaj yasuni je predobro napravljen i zao mi je to voziti po cesti. Vidjeti cemo sto kaze gus na novi spuh.

Ghoul:
aha znaci tak...bemti i polini...

a kako se ponasa giza sa shotom!? jer sad imam nes para pa bi onda, ak je to dobra kombinacija, ulozio prvo u frgu dell 21, naso sam neku nikad koristenu iz malossi pakunga za 700 kn na oglasima...pa onda kupim plavu topovu radilicu i na to oko zime kad skupim pare bi stavio shot pa za slijedecu sezonu...

mislim, bojim se zbog 2 karike i gusnatog cilindra koji se sporije hladi...generalka je radjena prije 3k km sa novim klipom i nije bila potrebna specijala, sve je ko novo a cilindar ima na sebi 16k km...

3alfa3:
Ja sam vozio Nardo (isti ko Shot) na MHR Replici kitu i mislim da je to spuh koji i Repliku zeli zavrtiti vise nego sto njoj pase. Na Base kitu bi se ta razlika jos vise osjetila.
Pa ipak, ljudi voze Shot/Nardo na nepreradjenim Base kitevima i kunu se da skuteri idu odlicno....

baotian500:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2008, 22:45:01 ---Ja sam vozio Nardo (isti ko Shot) na MHR Replici kitu i mislim da je to spuh koji i Repliku zeli zavrtiti vise nego sto njoj pase. Na Base kitu bi se ta razlika jos vise osjetila.
Pa ipak, ljudi voze Shot/Nardo na nepreradjenim Base kitevima i kunu se da skuteri idu odlicno....

--- Kraj citata ---
a kunu se oni kad voze malo...prvo hvalis hvalis spuh,i sve,i onda kad vidis kak ti unisti motor,onda te sram priznat da si bio u krivu...ja sam se osobno uvjerio sta je shot napravio frendu na sf2,imao je cistu serijalu,gore shot,mallosi 3.9 rolice i zute federe...motor je imao 9tkm kad je stavio shot,nakon 5tkm sa shotom,klip je imao lufta valjda pol centimentra ak ne i vise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju