Tehnički kutak > Tuning skutera
Nova spulja
Ghoul:
hmmm, vec 3 godine se vozim na Leu RRu koji je za pocetak bio ok izbor, ali danas nakon 3 godine, auspuh je srednja zalost! zbog mojeg (ne)odrzavanja, spuh je sav zahrđavio, prigza nema vise staklene vune...iako je spuh bio 2 put smirglan i s onim "ježom" na ubodnoj pili i lakiran sa lakom za spulje, OPET je poceo hrđat kroz lak...
tak da, htio bih sad neku bolju spulju koja izvalci vise konja iz malossi gize, a da se ne mora mjenjat radilica i frga 17,5!?
uzeo sam u obzir: Gianelli reverse, Malossi MHR replica, Polini for race 2(3), neki stage 6 da importam...
trenutno mi je naj reverse jer je jeftin, a i kolko sam cuo, najbojli je za base klasu i ne forsira kit previse...
aj recite vi nes o tim spuljama i cijenama Polinia i s6-a jer za njih nigde nemrem nac cifre...
i na koliko obrtaja koji auspuh daje peak snagu i ako tko ima mozda neke sheme i presjeke...i ako znate dal koji spuh ima neke tvornicke defekte koji se skuze tek nakon XYZ kilometara i tak...
Hvala!
3alfa3:
"Polini Forrace" bi bio odlican za base i slabije midrace kiteve, ali on kosta preko 2000 kuna u HR (neka firma u Karlovcu, ne sjecam se sad tocno naziva).
Za Giannelli kojeg spominjes ne znam, ali nekako mislim da je primjereniji serijskom 50ccm cilindru.
"MHR Replica" spuh bi trebao fino raditi sa base kitom. Tom spuhu pasu nizi okretaji koji su i za base kit optimalni. Nekih 9000-9500 okr i to je to. Kosta oko 1600+kn.
"S6 PRO" je dosta nekvalitetan i hoce pucati (tako sam barem u par navrata cuo i vidio). Ima fine performanse, ali sto to vrijedi ako se raspadne.
Ako ti se vec pruza prilika za narucivanje iz vana, ja nebi trazio dalje od "Yasuni R" koji je odlican spuh za base kiteve. Uz to je i najkvalitetniji na trzistu pa je pregaranje vune ili pucanje kod njega prakticni nemoguce.
U HR, spuh istih karakteristika kao i "Yasuni R" ima za nabavit i zove se "Top Performances Top Line". Isti je kao i "Tenigas RS70". Oba imaju identicne karakteristike kao i "Yasuni R", ali su daleko losije kvalitete i cesto spale vunu, prosline ulje na spoju sa prigushivacem, a i znaju puknut tu i tamo.
Ponavljam, od "Yasuni R" boljeg za base setup neces naci.
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2008, 18:31:26 ---Polini Forrace bi bio odlican za base i slaibje midrace kiteve, ali on kosta preko 2000 kuna u HR (neka firma u Karlovcu, ne sjecam se sad tocno naziva).
Za Giannelli kojeg spominjes ne znam, ali nekako mislim da je primjereniji serijskom 50ccm cilindru.
MHR Replika spuh bi trebao fino raditi sa base kitom. Tom spuhu pasu nizi okretaji koji su i za base kit optimalni. Nekih 9000-9500 okr i to je to. Kosta oko 1600+kn.
S6 je dosta nekvalitetan i hoce pucati (tako sam barem u par navrata cuo i vidio). Ima fine performanse, ali sto to vrijedi ako se raspadne.
Ako ti se vec pruza prilika za narucivanje iz vana, ja nebi trazio dalje od Yasuni R koji je odlican spuh za base kiteve. Uz to je i najkvalitetniji na trzistu pa je pregaranje vune ili puncanje kod njega prakticni nemoguce.
U HR, spuh istih karakteristaka kao i Yasuni R imaza nabavit i zove se Top Performances Top Line. Isti je kao i Tenigas RS70. Oba imaju identicne karakteristike kao i Yasuni R, ali su daleko losije kvalitete i cesto spale vunu, prosline ulje na spoju sa prigushivacem, a i znaju puknut tu i tamo.
Ponavljam, od Yasuni R boljeg za base setup neces naci.
--- Kraj citata ---
mislim da sam ga vidio u ami tradu u karlovcu,imaju i auspuha za pezoe tipa polini itd
3alfa3:
--- Citat: speed - 10 Srpanj, 2008, 18:32:48 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2008, 18:31:26 ---Polini Forrace bi bio odlican za base i slaibje midrace kiteve, ali on kosta preko 2000 kuna u HR (neka firma u Karlovcu, ne sjecam se sad tocno naziva).
--- Kraj citata ---
mislim da sam ga vidio u ami tradu u karlovcu,imaju i auspuha za pezoe tipa polini itd
--- Kraj citata ---
E, to je ta firma. Ali kosta 2000+ kuna..
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2008, 18:33:56 ---
--- Citat: speed - 10 Srpanj, 2008, 18:32:48 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
E, to je ta firma. Ali kosta 2000+ kuna..
--- Kraj citata ---
cijene su ubitacne,sve mi se vise svidja serijala :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju