Općenito > Generalno o skuterima
Kineske gume - najbolji izbor...!!
baotian500:
eo susjed ima motocross klup,mozda ste culi mck(TRP) marovic,i jedine gume na kojima voze su maxis,predobre su gume
robert:
--- Citat: SlowRider - 10 Srpanj, 2008, 16:21:13 ---Otkako sam kupio Metzeler, vise me ne zanima niti jedna guma. Iako nisam obracao paznju o maxxis gumama :dontknow:
--- Kraj citata ---
to mogu potvrditi! ovdje po selu ima svačega na cesti ali ove moje metzelerke drže da je to milina! slow; hvala za preporuku tih guma!
pko 550 kuna za obadvije gume nije puno, kad vidiš kako ljepo rade svoj posao!
SlowRider:
--- Citat: robert - 10 Srpanj, 2008, 16:31:51 ---
--- Citat: SlowRider - 10 Srpanj, 2008, 16:21:13 ---Otkako sam kupio Metzeler, vise me ne zanima niti jedna guma. Iako nisam obracao paznju o maxxis gumama :dontknow:
--- Kraj citata ---
to mogu potvrditi! ovdje po selu ima svačega na cesti ali ove moje metzelerke drže da je to milina! slow; hvala za preporuku tih guma!
pko 550 kuna za obadvije gume nije puno, kad vidiš kako ljepo rade svoj posao!
--- Kraj citata ---
Ti si imao maxxis gume na serijskoj luni, pa nam mozes reci iz prve ruke kakve su to gume :dontknow:
robert:
ni najmanje zadovoljan! proklizavanje, plesanje a nedaj bože zadnjom kočnicom zakočiti malo jače!
jedan plus imaju! na mokrome su jako dobre ali tek nakon 3000 kilometara jer se tek onda potrošila ona plastika!
robert:
--- Citat: baotian500 - 10 Srpanj, 2008, 16:23:04 ---eo susjed ima motocross klup,mozda ste culi mck(TRP) marovic,i jedine gume na kojima voze su maxis,predobre su gume
--- Kraj citata ---
možda su za cross dobre a možda i za druge klasse ali za skuter nevaljaju pišljiva boba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju