Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako rastavit Prijenos?Rijesio problem!
Drnda:
--- Citat: Rossi - 09 Srpanj, 2008, 00:14:29 ---a klima se on odavno ali to je neprimjetno kad ides lijevo desno skroz malo reko bi da nije ni pola milimetra.....nista sutra cu skinut kljesta pa vidit jel to to ...ako nije onda idemo dalje rasklapat i gledat sta je ...hvala na odgovorima
--- Kraj citata ---
mislim da je to normalono, nekakovo odzracivanje getribe
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Srpanj, 2008, 10:33:31 ---
--- Citat: Rossi - 09 Srpanj, 2008, 00:14:29 ---a klima se on odavno ali to je neprimjetno kad ides lijevo desno skroz malo reko bi da nije ni pola milimetra.....nista sutra cu skinut kljesta pa vidit jel to to ...ako nije onda idemo dalje rasklapat i gledat sta je ...hvala na odgovorima
--- Kraj citata ---
mislim da je to normalono, nekakovo odzracivanje getribe
--- Kraj citata ---
LOL, kakvo odzracivanje getribe. Iberlauf moze biti na bloku, a kotac ako se klima znaci da je lager otisao....
Rossi:
a koji lager ide i kakav ?? jel samo lager ili ima i semering sta vec...pitam jer nikad dosad nisam ni mjenjo takvo sta niti ...pa ako mi neko mo ze napista kako se mjenja ..tj sta treba skinut sve ...pa kako lager skinut ...i koje su dimenzije tog lagera ??i jel ga ima SKF ...posto jedino ovdje imma radnju SKF ....
replcnt:
rossi jarane, evo ti savjet, pusti skut idi trčat :toothy11:
ipak je to za njeg opterečenje jer imaš preko 130kg računaj na to,mora se čut tk tk tk
Rossi:
ccc joj ovog pametnog aj ti suti :D najgore ba sto je motor stojo u garazi jebenoj i nije se to culo kad sam ga zadnji put vozio...nije mi jasno kako se preko 3 noci moglo to desit :D ......nista sutra cemo to sve raskopusat pa vidit sta mu je ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju