Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako rastavit Prijenos?Rijesio problem!
Rossi:
znaci kako rastavit prijenost tamo gdje lezja zadnjeg tocka....i zupcanici oni od prijenosa gdje ulje dodje ....ajde ako neko moze detaljno napista postupak ...hvala unaprijed
greenlite:
ako ti se kotač klima lijevo desno definitivno su ti lageri. Na svojemu skutu sam mijenjao lagere u getribi iz istog razloga. Kad sam otvorio getribu na oko se ništa ne vidi ali dovoljno ti je da vidiš da su svi lageri u getribi sa natpisom KOREA. I pazi ovo kupio drugi lager kod servisera isto korea je pisalo na njemu i kad sam ga izvadio iz vrečice one piaggio več je lager bi u ku***. Sad kad češ otvoriti rastavi sve i zamijeni sve ležajeve skf-ovim ili faq-ovim jer sam isto definitivno siguran da imaš korejske lagere unutra... eto toliko od piaggio grupacije o kvaliteti.
Rossi:
eh koliko dodje tih lagera unutra i kako rastavit taj zadnji dio ??koje su dimenzije lagera ?i jel samo lagere treba promijenit ili ima i semeringa ?? lupam jer nikad nisam rastavljo niti vidio rastevljen taj dio... mozes li mi ko to reci :D
Crazy Kuree:
ako se ne klima kotač bezveze ćeš mjenjat
Rossi:
klima se pola milimetra lijevo desno ali nema do cega drugog bit...gledo ulje ok je sve...skido celjust onu kocionu isto se cuje ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju