Općenito > Propisi

Tablica pod repom, na deklu itd....

<< < (10/14) > >>

balicdim:

--- Citat: neuromaniac - 27 Travanj, 2013, 00:45:57 ---sve mi se čini da smo otišli u žešći off

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

da se još malo off-am

treba uvest zakon kao u americi

imaš osiguranje - imaš kacigu koja je homologirana - imaš liječenje na račun zdravstvenog
imaš osiguranje - nemaš kacigu sa homologacijom - sam plaćaš liječenje
nemaš osiguranje - imaš kacigu koja je homologirana - od 70/30 do 50/50 troškovi liječenja
nemaš osiguranje - nemaš kacigu sa homologacijom - ako preživiš - sretan si  ;D

ide tako nekim smjerom, barem mi je jedan poznanik tako rekao prije par godina

--- Citat: nodius - 27 Travanj, 2013, 07:23:02 ---pa ako ih treba zabranit, zasto se proizvode i prodaju :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
slučaj mnogih auspuha ....

SR:

--- Citat: nodius - 27 Travanj, 2013, 07:23:02 ---pa ako ih treba zabranit, zasto se proizvode i prodaju :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Nije sve sto se proizvodi, zakonom i dozvoljeno upotrijebiti u svakodnevnici.. nevezano o kojem proizvodu se radi..

pralas:
po meni čista idiotarija u vezi tablice pod repom,kao da time ugrožavam nekog sto sam stavio tablicu tako zbog estetike,dobro vi se jos tako u ostalim gradovima i možete izvući iako i tome dolazi kraj polako ali ovdje u Osijeku je užas...garantiram da su kod nas najrigorozniji,promatram malo situaciju po gradu i nema dana kada ne vidim murijaka na motoru kako zaustavlja..ja ne znam kakva su to vremena dosla da se pune državne blagajne,ali garantiram vam da imate tablicu pod repom ne bi se vozili ovdje duze od 1-2 dana bez da vas zaustave,jer su doslovno na svakom koraku...ja isto imam pod guzicom tablicu,ali sad prvom prilikom čim se oporavim vraćam nazad na serijski nosač i mogu me  :p_g:

a o 50-kama da i ne govorim koliko su NEisplativi u ovo recesijsko vrijeme,bome najebali su svi ove sezone tko ne bude imao sve po propisu...nažalost dosla su takva vremena i mozemo se jebat

mhr-team:

--- Citat: pralas - 30 Travanj, 2013, 23:44:06 ---po meni čista idiotarija u vezi tablice pod repom,kao da time ugrožavam nekog sto sam stavio tablicu tako zbog estetike,dobro vi se jos tako u ostalim gradovima i možete izvući iako i tome dolazi kraj polako ali ovdje u Osijeku je užas...garantiram da su kod nas najrigorozniji,promatram malo situaciju po gradu i nema dana kada ne vidim murijaka na motoru kako zaustavlja..ja ne znam kakva su to vremena dosla da se pune državne blagajne,ali garantiram vam da imate tablicu pod repom ne bi se vozili ovdje duze od 1-2 dana bez da vas zaustave,jer su doslovno na svakom koraku...ja isto imam pod guzicom tablicu,ali sad prvom prilikom čim se oporavim vraćam nazad na serijski nosač i mogu me  :p_g:

a o 50-kama da i ne govorim koliko su NEisplativi u ovo recesijsko vrijeme,bome najebali su svi ove sezone tko ne bude imao sve po propisu...nažalost dosla su takva vremena i mozemo se jebat

--- Kraj citata ---

pa OK-e je da kazne ove što im je tablica pod repom, jer samim tim je na nevidljivom mjestu...
ja sam ih prije 10-tak dana pitao u vezi tablice i rekli su mi doslovno stavi je sebi na leđa ako hoćeš samo nek je na vidljivom mjestu, a pod repom je ona nevidljiva i ispada kao da je i nemaš  :dontknow:
nznm, na 50ccm je lakše pošto je manja tablica i staviš je na deklo i super, dok je na ovima preko 50ccm tablica dosta velika i onda stvarno ružno estetski izgleda, al jbg....

209:
jel se nesto promijenilo u zspc-u ili je to samo represivna mjera kao i svakog proljeca do sad kad su imali vikende za motoriste ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju