Općenito > Propisi
Tablica pod repom, na deklu itd....
lb23211:
--- Citat: robert - 26 Travanj, 2013, 10:46:56 ---neuromaniac, hvala na odličnim informacijama
kod mene to izgleda ovako
--- Kraj citata ---
Hvala na slici, sutra kod graficara napravit par komada C:-)
Sent from my PAP4300 DUO using Tapatalk 2
nodius:
--- Citat: mhr-team - 26 Travanj, 2013, 08:35:07 ---zanimljiva informacija... baš ću pogledat di je moja testirana...
e sad, ako na šljemu tj. onim građevinskim kacigama ima isto ta oznaka recimo E13 jel to onda znači da se i one smiju koristit u prometu ili?
koliko znam policija uredno kažnjava te sa šljemovima...
--- Kraj citata ---
moj stari sa sljemom dns imao 2 zaustavljanja, dns ju dobio postom oko 120 kn, i odma ga policija zaustavi nije ni sjeo na skut, i pocne mu pricu kao nema to homologaciju, nemate zastitu ociju, ovo-ono, kad vadi stari ispod sica skijaske naocale i govori mu: majstor, di je sad problem????
drugi put druga patrola, nista sve pet, ovi prvi su ocito bili nadrkani :laughing9: :laughing9: :laughing7:
robert:
--- Citat: nodius - 26 Travanj, 2013, 21:42:14 ---moj stari sa sljemom dns imao 2 zaustavljanja, dns ju dobio postom oko 120 kn, i odma ga policija zaustavi nije ni sjeo na skut, i pocne mu pricu kao nema to homologaciju, nemate zastitu ociju, ovo-ono, kad vadi stari ispod sica skijaske naocale i govori mu: majstor, di je sad problem????
drugi put druga patrola, nista sve pet, ovi prvi su ocito bili nadrkani :laughing9: :laughing9: :laughing7:
--- Kraj citata ---
ovakve izjave su bolesne!
ta prva patrola je odradila svoj posao kako treba!
neuromaniac:
šljemove treba zabranit i da ima homologaciju opet je doljnji dio glave nezaštićen
sve mi se čini da smo otišli u žešći off
nodius:
pa ako ih treba zabranit, zasto se proizvode i prodaju :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju