Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel nije roza žica kod kineza bila blokada ?
Ts zica nije blokada, mislim da je to nastavak za alarm i dalhinsko paljenje, zato sto kad se to isteka skuter mozes upaliti bez kontakta na kurblu, blokada ti je na cdi-ju roza zica koju samo precvikas
Citat: dj0000ro - 17 Travanj, 2013, 14:00:46Ts zica nije blokada, mislim da je to nastavak za alarm i dalhinsko paljenje, zato sto kad se to isteka skuter mozes upaliti bez kontakta na kurblu, blokada ti je na cdi-ju roza zica koju samo precvikas u pravu si , to ima i luna , kod nje je to skroz ispod u podnici , na taj konektor moze vecina alarma i daljenskih paljena s ebaya koja sam gledal
svi ste dali netočne izjave!to je konektor za daljinsko paljenje i alarm!izvadiš taj slijepi konektor van i spojiš daljinsko paljenje na njega
Citat: robert - 17 Travanj, 2013, 14:49:19svi ste dali netočne izjave!to je konektor za daljinsko paljenje i alarm!izvadiš taj slijepi konektor van i spojiš daljinsko paljenje na njegaIsta stvar se nalazi na SR150 instalaciji i znam da mi je ČOK rekao da je to kao osigurač..
oke hvala svima , sad znam sta je
sad će svi čitat kak se kradu skuteri
Citat: Laviper - 17 Travanj, 2013, 19:40:30oke hvala svima , sad znam sta je svaka čast, napokon netko ko se zahvali nakon što dobije pomoć ili odgovor