Općenito > Komentari članaka MojSkuter.com

Izbor za najljepši 2t skuter -PRIJAVE SKUTERA (maks 2 slike) DO 19.4. u 13h

<< < (14/18) > >>

mhr-team:
HVALA svima na glasanju, a posebno hvala drugu neuromaniacu  :notworthy:
evo ja ovom prilikom tebi poklanjam 100x127 cm karbonske 3D folije da ne ispadne da nisi ništa dobio za jubilarni 1000000-tu post  :icon_thumright:
ugl. čut ćemo se ovih dana pa razmijenit poklone :hello:

inače moram reći da je konkurencija bila dosta jaka, ima nekoliko zaista odličnih skutera i evo nadam se da će i na godinu biti neko slično natjecanje kad kosačica bude u potpunosti gotova  ;D

steeef:
mi ne volimo karbon foliju ;)

mhr-team:

--- Citat: steeef - 21 Travanj, 2013, 16:39:50 ---mi ne volimo karbon foliju ;)

--- Kraj citata ---

me ne volite vi ni ulje, a di foliju  :laughing7:

Grale:
Da pratioci nebi bili zakinuti, 2. i 3.plasirani budu dobili po ms naljku ;D

neuromaniac:

--- Citat: mhr-team - 21 Travanj, 2013, 16:26:14 ---HVALA svima na glasanju, a posebno hvala drugu neuromaniacu  :notworthy:
evo ja ovom prilikom tebi poklanjam 100x127 cm karbonske 3D folije da ne ispadne da nisi ništa dobio za jubilarni 1000000-tu post  :icon_thumright:
ugl. čut ćemo se ovih dana pa razmijenit poklone :hello:

inače moram reći da je konkurencija bila dosta jaka, ima nekoliko zaista odličnih skutera i evo nadam se da će i na godinu biti neko slično natjecanje kad kosačica bude u potpunosti gotova  ;D

--- Kraj citata ---

druže iz tebe Minken izlazi na sve strane  :icon_biggrin:  , hvala, dogovorit ćemo se preko pp

molim člana black-rox da mi se javi na pp , zaslužio je naljku pored ovako jake konkurencije  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju