Općenito > Komentari članaka MojSkuter.com
Izbor za najljepši 2t skuter -PRIJAVE SKUTERA (maks 2 slike) DO 19.4. u 13h
Grale:
Sad htio-nehtio moraš dat pare il ideš na listu :icon_biggrin:
mhr-team:
--- Citat: Grale - 22 Travanj, 2013, 13:20:44 ---Sad htio-nehtio moraš dat pare il ideš na listu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nemaš dokaza hahahahahahah :laughing7:
neuromaniac:
--- Citat: mhr-team - 22 Travanj, 2013, 07:22:16 ---
--- Citat: neuromaniac - 21 Travanj, 2013, 23:24:49 ---nagrada uručena pobjedniku , a pobjednik kao svaki čovjek iz minkena se odužio sa karbon folijom , hvala još jedanput
p.s. jesi našo di ćeš pojest lignje ? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hvala tebi druže na ulju :headbang:
a lignje prvi i zadnji put tamo da jedem,,, ono su industrijske tzv studentske lignje... tak da bolje da sam otišao jest negdje na x-icu :laughing7:
ali nema veze, drago mi je da sam te osobno upoznao i vidio dna 200ccm ufffffffffff ;D
--- Kraj citata ---
mućka đubrad , počeli su fušarit sa hranom , ljetos je bilo čisto ok i eto šta im je to trebalo :angry7:
nek sam ja upoznao vlasnika najljepšeg cvaje na forumu , sad imam NIVO :toothy12:
mhr-team:
--- Citat: neuromaniac - 22 Travanj, 2013, 14:32:30 ---
--- Citat: mhr-team - 22 Travanj, 2013, 07:22:16 ---
--- Citat: neuromaniac - 21 Travanj, 2013, 23:24:49 ---nagrada uručena pobjedniku , a pobjednik kao svaki čovjek iz minkena se odužio sa karbon folijom , hvala još jedanput
p.s. jesi našo di ćeš pojest lignje ? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hvala tebi druže na ulju :headbang:
a lignje prvi i zadnji put tamo da jedem,,, ono su industrijske tzv studentske lignje... tak da bolje da sam otišao jest negdje na x-icu :laughing7:
ali nema veze, drago mi je da sam te osobno upoznao i vidio dna 200ccm ufffffffffff ;D
--- Kraj citata ---
mućka đubrad , počeli su fušarit sa hranom , ljetos je bilo čisto ok i eto šta im je to trebalo :angry7:
nek sam ja upoznao vlasnika najljepšeg cvaje na forumu , sad imam NIVO :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma mućka đubrad brajo... nisu lignje one normalne, već baš te industrijske a.k.a. studentske, samelju ih i onda ih mašina pravi da sve budu iste :angry7:
al što kažeš bitno da smo se mi upoznali :headbang: :hello:
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 22 Travanj, 2013, 12:43:31 ---
--- Citat: Macak sf - 22 Travanj, 2013, 12:37:53 ---
Nisam niti sumljo da pežola neće osvojiti prvo mjesto :toothy10:
Tjuneru čestitam na prestižnoj tituli :headbang:
--- Kraj citata ---
hvala druže, obranio sam nam čast :laughing7:
jedva čekam kako će se izjasniti bero i dali će me uzeti pod pežolu ili će opet reć da je u mene mješanac :-[
--- Kraj citata ---
;D
... ajde neka si pobijedio!!!
Nisi imao konkurencije,nisam se prijavio!
Mozemo ponovno organizirati.
:toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju