Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha aerox ili Peugeot sf2
stuntjunkie:
Aerox definitivno!!
Ima bolju masinu,brembo,paioli,lepsi..... :icon_thumright: 8)
speed:
--- Citat: robert - 08 Srpanj, 2008, 12:04:36 ---
--- Citat: speedburn2 - 08 Srpanj, 2008, 11:57:42 ---ma znam sve to ali nebi stavljao kit nego neke sitne dijelove i neki stayling, znaci serijala sa variomatom, auspuhom, federima kvacila, i centralni, to bi bio neki setup
--- Kraj citata ---
ako ideš na styling onda za aeroxa imaš više djelova nego za sf2! pitaj speeda koliko dugo smo nas dvojica tražili njemu zadnje svjetlo!
--- Kraj citata ---
to stoji,al smo se namucili :angry7: :angry7: :angry7:,a sad se dvuumim za kupim neki razjeban skut i napravim ga s mina masinom ili da kupim novi onaj megelli sportivu
speedburn2:
ok znaci aerox 100%
e sad kolko ide sa ovim sto sam naveo gore na setupu da ide 90
speed:
--- Citat: speedburn2 - 08 Srpanj, 2008, 12:14:21 ---ok znaci aerox 100%
e sad kolko ide sa ovim sto sam naveo gore na setupu da ide 90
--- Kraj citata ---
od mog svejedno nece ic bolje :laughing7: :laughing7: :laughing7:,moj serijski ide 90,mjereno autom :laughing7:,doduse nije sav serijski al opet :icon_thumright:
kupi si sta tebi je ljepse
robert:
--- Citat: speed - 08 Srpanj, 2008, 12:10:22 ---to stoji,al smo se namucili :angry7: :angry7: :angry7:,a sad se dvuumim za kupim neki razjeban skut i napravim ga s mina masinom ili da kupim novi onaj megelli sportivu
--- Kraj citata ---
ja bi rađe uzeo neki stari skuter i sredio njega! moja luna je totalno prerađena i po mome najveći užitak kad sam nešto zamisliš i onda sa pomoći dobrih kolega sklopiš to sve skupa! nema tih para za koje bi ja prodao ovaj skuter!
@speedburn2:
neznam koliko će ti serijala ići ako promjeniš samo par sitnica ali sumnjam da će ići realnih 90!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju