Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha aerox ili Peugeot sf2

<< < (3/8) > >>

pitaNS:
Postavi sebi neke kriterijume koji su ti bitni: dizajn, dopadljivost, kvalitet, cena itd itd...pa ih oceni pa ćeš lako doći do odluke! ! !

he,he

Bokygs:
Po mome mišljenju rox je bolji u svim pogledima.Definitvno Aeroxa :icon_thumright:

speed:

--- Citat: robert - 08 Srpanj, 2008, 12:19:07 ---
--- Citat: speed - 08 Srpanj, 2008, 12:10:22 ---to stoji,al smo se namucili :angry7: :angry7: :angry7:,a sad se dvuumim za kupim neki razjeban skut i napravim ga s mina masinom ili da kupim novi onaj megelli sportivu

--- Kraj citata ---
ja bi rađe uzeo neki stari skuter i sredio njega! moja luna je totalno prerađena i po mome najveći užitak kad sam nešto zamisliš i onda sa pomoći dobrih kolega sklopiš to sve skupa! nema tih para za koje bi ja prodao ovaj skuter!

@speedburn2:
neznam koliko će ti serijala ići ako promjeniš samo par sitnica ali sumnjam da će ići realnih 90!

--- Kraj citata ---

sve sam vise do odluke da uzmem polovnog skuta i napravim kako treba,ali me vuce i sportiva,teska odluka

robert:

--- Citat: Bokygs - 08 Srpanj, 2008, 12:40:45 ---Po mome mišljenju rox je bolji u svim pogledima.Definitvno Aeroxa :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
samo vile od aeroxa vrjede zlata! tako ljepo rade da je to milina!

speed:

--- Citat: robert - 08 Srpanj, 2008, 12:46:16 ---
--- Citat: Bokygs - 08 Srpanj, 2008, 12:40:45 ---Po mome mišljenju rox je bolji u svim pogledima.Definitvno Aeroxa :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
samo vile od aeroxa vrjede zlata! tako ljepo rade da je to milina!

--- Kraj citata ---
ja ih trazim vec duze vrijeme za sf,ali ih nikako nac :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju