Tehnički kutak > Tuning skutera
4T pitanje
milja180sp:
to ti je isto koda plivas na povrsini ,nema otpora .. ;D
Jandro:
--- Citat: Aleksandar - 08 Srpanj, 2008, 11:54:48 ---inace,nemoj motor stavljat na nogaru i razvrtavat do kraja jer ga tako jednostavno ubijas jer motor nema otpora i zavrti se puno puno . probvo sam i ja vxr na nogarama do kraja i malo se gusio kad se zavrtio do kraja ali na cesti se ponasa sve najbolje u krajnjoj
a to kaj dimi. kolko dugo si se vozio s šupljom membranom-ako jesi? jer inace membrane se ne krpaju jer znaju vuč falšni zrak nakon krpanja,pa odu ventili ili gumice ventila,te radi toga moze bit da baca crni dim.inace crni dim iz auspuha na 4t govori najcesce o gumicama ventilia.a kad izgore ventili,nastane havarija u motoru tak da s tim ti se nije za zezat
--- Kraj citata ---
s ničim se ne slažem
zašto bi otišli ventili i gumice ventila??
i ako odu gumice ventila onda nebude dimio crno nego bijelo-plavkasto zato jel će onda trošit ulje
ak ventili zgore neu nikak išao mada nikad još uopće nisam ćuo da su nekome zgorili ventili jel stvarno neznam šta bi se moralo desit da ventili izgore
ventili ak zgore nebu se ništ desilo nikakva havarija
glavu sredit, ventili novi i vozi dalje, jel ak progore budu puštali i skuter nebu radio il bude jaako teško
si kad vidio progoren ventil?
Aleksandar:
jandro
pitaj malo decke kolaka jurcu svena
da bi ventili izgorili treba bit membrana frgica strgana da fuče falš zrak
od toga da ispušni izgore do svega ostalog-sta mislis zasto svi koji znaju 4t kako spada znaju da se glava slaze nakon 10-15.000 km s otvorenim ispuhom?
ak ventil zgori,dobit ce i glava i klip-a uz klip i cilindar vjerovatno
tak da.. temelji ti ne drze pricu.. pitaj isto na SS forumu pa če ti decki rec,a ne tu di je prosjek 15-16 god
Jandro:
--- Citat: Aleksandar - 08 Srpanj, 2008, 18:34:53 ---jandro
pitaj malo decke kolaka jurcu svena
da bi ventili izgorili treba bit membrana frgica strgana da fuče falš zrak
od toga da ispušni izgore do svega ostalog-sta mislis zasto svi koji znaju 4t kako spada znaju da se glava slaze nakon 10-15.000 km s otvorenim ispuhom?
ak ventil zgori,dobit ce i glava i klip-a uz klip i cilindar vjerovatno
tak da.. temelji ti ne drze pricu.. pitaj isto na SS forumu pa če ti decki rec,a ne tu di je prosjek 15-16 god
--- Kraj citata ---
budem te zvao ako hoćeš dok rastvorim svog ubrzo il brokenovog koji su napravili 20tkm + sa otvorenim spuljama, glava i ventili nikad dirani, sve u predobrom stanju
meni nejde u glavu kakve veze jel otvoren ispuh ili ne i kakve on veze ima s ventilima
sam dok se sjetim onih priča da nestavlja se otvoreni auspuh ,da će otić ventili, karike i šta ja znam šta, sere mi se
prije da će otić ak je gore seriski auspuh koji guši mašinu i sve se bolje grije nego ako je neki otvoreni i svi plinovi izlaze van i neopterečuju glavu
ajd mi objasni onda ak zgori ventil ,kak će dobit klip po tamburi i cilindar??
i ono još da ak su gumice u kur*u da dimi crno???
ljepo pitam, neprovociram ni ništ, nego me baš zanima jel sam budala što nevjerujem da otvoreni ispuh radi sranja il to je baš tak :dontknow:
a ovo pitaj jurcu kolaka i svena, po meni od njih je jedini doktor kolak , ovi ostali nek se sakriju, a s kolakom sam razgovarao prije
i jurča dosta toga zna sam šta je više na 2t orijentiran, a sven i zna nešto al previše pametuje
sam treba čitat malo po ss-u dok je pisao da je t
Aleksandar:
ma lol jandro
opet ti velim pitaj isto na SS a ne ovdje ,zacudit ces se :icon_thumright:
btw covjek prije moze isprovocirat mrtvaca neg mene lol =)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju