Tehnički kutak > Tuning skutera
4T pitanje
speedburn2:
evo ovako
prije nekih mjesec dana prosupljila mi se membrana na karbu, ja to zakrpao i motor odjednom ide 65 - 70 km/h, a prije toga je isao 50 i to jedva. e sad sam nesto gledao i stavim ga na nogaru i dam gas, i kad se kotac razvrtio na full poceo je trokirat i bacat crni dim iz auspuha. idem se probat voziti i sve 5, e sad me zanima zasto na nogari trokira na full gasu a u voznji ne??
sto bi to moglo biti, rijec je o baotianu naravno
Aleksandar:
inace,nemoj motor stavljat na nogaru i razvrtavat do kraja jer ga tako jednostavno ubijas jer motor nema otpora i zavrti se puno puno . probvo sam i ja vxr na nogarama do kraja i malo se gusio kad se zavrtio do kraja ali na cesti se ponasa sve najbolje u krajnjoj
a to kaj dimi. kolko dugo si se vozio s šupljom membranom-ako jesi? jer inace membrane se ne krpaju jer znaju vuč falšni zrak nakon krpanja,pa odu ventili ili gumice ventila,te radi toga moze bit da baca crni dim.inace crni dim iz auspuha na 4t govori najcesce o gumicama ventilia.a kad izgore ventili,nastane havarija u motoru tak da s tim ti se nije za zezat
speedburn2:
ma nisam se dugo vozio mozda dan jedan, al ne vuce fals zrak to je dobro zakrpano, al vrag zna, kupit cu ja novu membranu, j#bo je pas bar nije skupa ako nis, al me zanima jel zbog tog trokirao jer prije nije trokirao na full gasu
Aleksandar:
pogledaj boju sviječice nakon duze vožnje
speedburn2:
boja bijele kave malo tamnija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju