Tehnički kutak > Tuning skutera
4T pitanje
speed:
--- Citat: speedburn2 - 10 Srpanj, 2008, 19:16:44 ---
--- Citat: Agil - 09 Srpanj, 2008, 21:19:52 ---a zašto je dobio 15 - 20 km sa skrpanom membranom ? ( od prvog posta ne razumijem više thread..)
--- Kraj citata ---
neznam ni ja kako to ako ne vjerujes pitaj speeda pa nek ti on kaze, ima bolje ubrzanje i krajnu ni sam ne kuzim
--- Kraj citata ---
dobio je na ubrzanju i kranjoj,ali sta je sad,s skrpanom membranom dobio je u startu linearno ubrzanje jer ne dobiva previse zraka i smjesa je ok,a na kranjoj mu sad fali goriva da bi isao kako treba,ili vecu diznu ili nova membranu
speedburn2:
--- Citat: speed - 10 Srpanj, 2008, 19:21:59 ---
--- Citat: Agil - 09 Srpanj, 2008, 21:19:52 ---a zašto je dobio 15 - 20 km sa skrpanom membranom ? ( od prvog posta ne razumijem više thread..)
--- Kraj citata ---
neznam ni ja kako to ako ne vjerujes pitaj speeda pa nek ti on kaze, ima bolje ubrzanje i krajnu ni sam ne kuzim
--- Kraj citata ---
dobio je na ubrzanju i kranjoj,ali sta je sad,s skrpanom membranom dobio je u startu linearno ubrzanje jer ne dobiva previse zraka i smjesa je ok,a na kranjoj mu sad fali goriva da bi isao kako treba,ili vecu diznu ili nova membranu
--- Kraj citata ---
narucio novu membranu i onu malu plastiku iz nutra trebalo bi doci sad koji dan, znas sta kaze celje da bi mu trebalo karike mjenjat da cudo sto se vec nije sjebao ::) ::)
speed:
--- Citat: speedburn2 - 10 Srpanj, 2008, 19:24:51 ---
--- Citat: speed - 10 Srpanj, 2008, 19:21:59 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
narucio novu membranu i onu malu plastiku iz nutra trebalo bi doci sad koji dan, znas sta kaze celje da bi mu trebalo karike mjenjat da cudo sto se vec nije sjebao ::) ::)
--- Kraj citata ---
a koga i vozi dobro je :laughing7: :laughing7: :laughing7:
sala mala,znam ja njegov posao,samo bi mijenjao da zaradi,sumnjam da su tako brzo otisle,ali ako su zbog membrane moze bit
Mr J:
--- Citat: Jandro - 10 Srpanj, 2008, 15:07:52 ---hehe
ali vjerovao ili ne, kolko god to ćudno zvučalo, al meni više troši sad sa standardnim nego s kuceljom
radio sam s 50kn tak 100-110km, a sad s standardnim 90km
znam i sam da bi obrnuto trebalo bit zbog otvorenosti auspuha, al eto, znam da mi sad malo više troši
zlatan je bio taj moj kucelj, išao super s njim skuter i manje trošio, a ja budala ga prodao
--- Kraj citata ---
Sada je gorivo visestruko skuplje!
Jandro:
--- Citat: Mr J - 10 Srpanj, 2008, 19:37:56 ---
--- Citat: Jandro - 10 Srpanj, 2008, 15:07:52 ---hehe
ali vjerovao ili ne, kolko god to ćudno zvučalo, al meni više troši sad sa standardnim nego s kuceljom
radio sam s 50kn tak 100-110km, a sad s standardnim 90km
znam i sam da bi obrnuto trebalo bit zbog otvorenosti auspuha, al eto, znam da mi sad malo više troši
zlatan je bio taj moj kucelj, išao super s njim skuter i manje trošio, a ja budala ga prodao
--- Kraj citata ---
Sada je gorivo visestruko skuplje!
--- Kraj citata ---
ma znam to i predobro, ni to u rtazmaku od pol godine bilo, nego od kojih dva tjedna sa i bez auspuha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju