Tehnički kutak > Tuning skutera
4T pitanje
Aleksandar:
--- Citat: Broken - 09 Srpanj, 2008, 10:53:52 ---Znas sta cu ti ja rec Aco, j#bo ja SS i sve vas sta vozite 4t i mislite da ste popili svu pamet svijeta, imam ja oci j#bo te.
Kad smo bili u zg na meet-u na semaforu sve face sa spuhovima turiraju na semaforu a to dimi crno strasno da nije za gledat, i to svi do jednog, sta je face? Sta ste se okretali kad sam ja proso sa svojim kak puca iz spuha a samo pustim gas, nista drugo, mi je rastelan motor? Karb? Ventili? Gumice? Sta? Nekuzim zasto puca? Znas zasto zato sta mora, zato sta pusti kompresiju kad treba. To sta se sven sj#bo, i sta mu je otisla glava, ventili, sta ja znam sta tocno i onda takvim pricama puni glavu tebi i ostalima i odma svakih ideja na forumu ima, bu ti ventil izgorio? KAK TO IZGORI? Iss, ne ajde zasto bi izgorio, to pitam profesore i tebe, zasto ventil izgori ako motor ima protocni auspuh...
Gle imam puk k djelova na motoru, polini, struja, komplet prijenos i glava, i protocan auspuh kakav nema bas svako, jer top je šupalj skroz, bez komora a grana od glave do topa fi40, i ja ti kazem da sad dok ga slozim mora vozit 50000km bez greske, i necu ga uopce rastavljat 20000km i onda cu sve te slike stavit na sve forume za vas znalce da vidite kak mi je ventil izgorio...
Sa SS-a jedino postujem Kolaka i Ancu, Jurcu i Genu, ovo sve drugo je k**ra*...
Admini i moderatori nemojte se ljutit ali nemogu vise trpit takve stvari.
--- Kraj citata ---
kaj se živciras lol
malo previse pametujes a prije 2 god si pitao na ovom forumu,cak su i postovi tu,osnovne stvari dok sam ispravljao i tebe i vecinu vas i tvoja pitanja o federima rolicama i ostalom
svi govorili sta ce ti multivar sta ce ti kit kad kosta 1000 kn više,govorili da nisam normalan sta sam dao 2400 kn jos tada za kit,kako to da ga sad ne serete nego ga isto neki imaju? a?
i kuzim ja vrlo dobro 4t sam sta se meni neda natezat s likovima koji misle da sve znaju jer imaju struju prijenos i ostala sranja lol -ja to imam od 2005 god pa kaj? -ja svoje znanje o 4t imam i ne mislim ga dijelit sa svakim.
jebga broken :laughing9:
i da puca ti jer ti je jbte PREOTVOREN AUSPUH sta je to teško za razumit-uostalom i sam si to napisao
Broken:
Da prije dvije godine sam bio tukac, ali danas samo svoj majstor, plus jesi me ispravljo prije 2 godine, ok, ali di si sad, osto si isti samo na rjecima ja bar svoju glavu sam skinem i sredim a ne da mi to mora neko drugi doc i napravit. Kuzis?
Tu si saz zapeo za menbranu i prirubnicu a prije 2-3mj se tak tebi dogodilo i cijeli SS si digo na noge.
Jos jedno ako ti imas struju, prijenos, i sva ta sranja od 2005 zasto ti onda motor neide?
Ja to imam, ali sam sam stavljo i sam se ucio, tako da.
A ovo za otvoren auspuh, ima i drugih koji i imaju prigusivac i tanju granu pa pucaju, ali nedime crno i neskidaju glavu svakih 10tkm.
Broken:
Plus napiso si da kao ja sve znam, e mili moj da ja sve znam moj cigan bi imo 40ks i jeo sve zivo i metvo po cesti, daleko od toga da je sve znam, ali barem ne pametujem deckima da ti bude ventil izgorio, i nedajem glupe tuning komentare.
Drnda:
pa zar 4t ne pucaju zbog malo benze u spuhu pa se stvaraju detonacije pri naglom pustanju gasa, evo ima rodjak mi nexus 500 sa full otvorenim auspuhom (neznam koja je marka, nije neka poznata), i tutnji uzasno, ono na 3 km se cuje, a puca mu iz spuha strasno, presao je oko 67t km, i nikakvih problema nije imao do sada
Aleksandar:
normalno da sam digo jer nisam znao sta je-tad mi je popio 2 god zivota -mozda i vise :confused5:..jos su tamo postovi di nitko nije znao o cem se radi chupsy sven anco i ostali jer nije bila stvar u membrani i prirubnici :icon_scratch:
ko kaze da motor nejde? motor sad kad je sve slozeno u zadnje vrijeme ide i to vrlo vrlo dobro :icon_thumright:
sto se tice glave..skido ju 2 puta opce nije problem.problem je sta sam ja nju necu sam obradivat nego nosim majstoru da mi ispita ventile ,dosjed i ostalo.. nis strasno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju