Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Slike 3.str // MK Scooter Inside Rijeka Scootermeet 20.7.2013. 18:30h
MarinM:
Ce bit kakav video, slike ?? :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Iwo SR Tuono:
slike su iznad na linku i profilu a filmic se slaze, posto je sve full hd cak i kompu sa i7 i 8gb rama treba vremena za prozvakat sve :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Bude do vikenda ajde
Anthrax:
--- Citat: MarinM - 21 Srpanj, 2013, 12:32:20 ---Bilo je odlicno, samo sta je vise bilo 125 motora nego skutera, pa onda na kraju jedino nas 2-3 na 50cc je doslo do crkvenice , i do pola puta doma jedino ja i ivo na 50 sve pun gas skoro se poraspadali motori haha
--- Kraj citata ---
zato je pametni skrenuo za Vežicu i dosao do 50m ispred kuce kad se raspao skuer :laughing6:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Srpanj, 2013, 09:23:49 ---posto je sve full hd cak i kompu sa i7 i 8gb rama treba vremena za prozvakat sve :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
sto ne kaze, mogli ste poslat ovdje na dupli opteron :glasses9:
sfreak:
svakome se bar jednom na meetu mora raspast nesto...inace to nije to :icon_biggrin:
jbt kad se sjetim rupe na klipu usred brseca :toothy9:
Iwo SR Tuono:
filmic ce bit uskoro :D
Na meetu ako ti se ne saspe nešto kao da nisi ni bio, inače već 5 godina dolazim na meetove i nikad ništa mi se nije dogodilo i onda mi se saspe radiica na zadnjem,what a lucky bastard :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju