Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Slike 3.str // MK Scooter Inside Rijeka Scootermeet 20.7.2013. 18:30h

(1/14) > >>

Iwo SR Tuono:
EDIT: Jos sluzbeni event nije napravljen na fejzbuku ali evo malo ekskluzive  :icon_biggrin:
Znaci meat ce biti 20.7.2013. oko 18h ispred meka u rijeci, ne na obilaznici nego u centru  :icon_biggrin:
Ruta je standardna za ljetni meet, Rijeka-Crikvenica preko hreljina i tribaljskog jezera itd, u Crikvenici zadrzavanje sat i pol tako nes i magistralom natrag. Nazad smo oko ponoci pa se moze proc jos malo van po kafanama ako ne zurite doma, usoatlo ko zuri doma sa meata  :icon_biggrin:

Vise kao hint nego kao informacija
Nakon skoro dvije godine MK Scooter Inside se vraca na scenu sa onim sto najbolje znamo raditi, skuter mitingom  :toothy9:

Tocne informacije nemamo osim ideje da se preko ljeta odrzi a tema je tu da ako tko zeli doc moze se najavit i pitat i to  :laughing7:

Sastanak kluba je ovih dana pa cemo malo uze definirat sve, u opciji su da se ide ili na grobnik ili da se odvozi ruta Rijeka-Crikvenica i natrag. Naravno meet nece zavrsiti u kasnopopodnevnim satima nego nadajmo se u ranojutarnjim tako da ako vam mater neda da budete iza 8 navecer van kuce netrebate ni dolazit s tim isprikama  :icon_biggrin: :toothy12:

Pozz  :icon_thumright:

neos 123:
mene zanima...ja sam iz splita pa bih mogao naletit hehe....samo ako nebudem radio  :icon_thumright:

pajo:
Meni žena neda da budem vani po mraku,ali budem je vec obradio do meeta. ;D
Super da se nešto dešava :headbang:

konig:
Mogli bi i mi iz Pule proći do vas,prošle godine smo mi ugostili vaše kolege,pa bi mi mogli do vas ove godine.Ak bude sve kako treba,računajte na nas 10-ak  :hello:

Iwo SR Tuono:
naravno da su svi pozvani, pula, zagreb, split, svi, ko god moze doc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju