Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Slike 3.str // MK Scooter Inside Rijeka Scootermeet 20.7.2013. 18:30h
Anthrax:
--- Citat: MarinM - 16 Travanj, 2013, 22:39:14 ---Anthrax ja se nadam da ce zena imati s cime ici isto :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
znas kako mi je rekla jucer? "Ceka nas kupaona za renovirat i 2 nova prozora." Neka neka, plakat ce ona plakat...nece se na mojoj speedari vozit, a vrucine krecu :toothy3:
Iwo SR Tuono:
Ajmo ovako, veceras event na fb pa prosirite radosnu vijest o meatu medu skuterasima
Svi koji namjeravaju doc iz udaljenih krajeva unatoc kriznim vremenima molim da se najave
Bit ce loodo i nezaboravno kao i svaki put a ako se nakon meata uputimo van u druzenje s kraljicama noci mozete racunati na to da cete jutro docekat neuracunljivi :toothy12: :toothy12: :laughing6: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Reponja:
To i nije uspjeh, ja sam rijetko uračunljiv. :beljj:
U ponedjeljak mi stižu jedni od zadnjih dijelova (brtve) pred sklapanje, tako da bi i Demon i ja trebali
biti spremni. Taman bi se i kit trebao (opet) razraditi... Ostati će neke sitnice, ali bitno je da ima kočnice
i da mašina radi, ostatak se u velikim gomilama i ne kontrolira (zar ne?)..
Možda te cimnem ako zaglavim sa sklapanjem, mada to nebi smio biti slučaj...
D3n1:
posto sam iz udaljenijeg kraja zamolio bih neke domacine i organizatore da mi se raspitaju za neki povoljni smjestaj ili je netko voljan primiti me na jednu noc jer mi je previse u jednom danu i noci voziti se nisam neki psihopata i serijski ubojica vrlo sam dobro i zanimljivo drustvo
IvanRox:
samo da me ne izda jedna karika do crikvenice hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju