Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje runnera st 125/200/novo/rabljeno..?

<< < (2/4) > >>

steeef:
rekel bi da si ti skoro odlučil samo ti treba 'poticaj' :)
ako si u mogućnosti i ako ti je to prihvatljiva opcija,uzmi onda fino novo i toe to..
novo je novo,onaj miris novog (tj smrad :P ) i spoznaja da niko nikad nije čačkal po njemu prije i vozil ga su neprocjenjivi..ioako ima onih koi misle da se tak nešt neisplati kupovat novo (isto tak neki misle i za aute) al to je stvar individualnog mišljenja i svako raspolaže sa svoim parama kak more i kak najbolje zna..
tak da,kupi novi skuter fino i to je to :)
bočnu nogaru dobiješ na skuteru već a za kacigu si pogledaj malo bolje i kupi nešt dobro,za to ti treba oko 1000-1500 kn (govorim to da ti ne utrpaju neke kineske plastičnjake po 500 kuna tipa held i slično).

servis u ovlaštenom serivu je obavezan zbog garancije ali ni to nije tak skupo jer ako se ikaj sje.. u tom periodu to ispadne puno skuplje nego ta razlika u servisima al to garancija pokriva (osim padova,razbijenih plastika itd :P )..ali to nije nešt s čim bi se sad previše zamarali :P

3alfa3:
Najkrace moguce....
1. 200ccm u svakom slucaju
2. Novo ako si mozes priustit

Sent from my HTC One X

3alfa3:

--- Citat: steeef - 09 Travanj, 2013, 13:11:02 ---novo je novo,onaj miris novog (tj smrad :P )
--- Kraj citata ---

Drito to. Ovih dana me bas taj smrad uveseljava kad nakon voznje udjem u garazu. Ko kad kupis novi auto pa prvih mjeseci snifas ljepila i materijale od kojih je unutrasnjost :)

Sent from my HTC One X

Tomi_ZG:
I moje je mišljenje da uzmeš novo ak možeš,samo kaj se tiče garancije,servisa i ovlaštenih piaggio dilera nemam baš dobro mišljenje i iskustvo s njima,to su sve nesposobni cirkusanti,lažovi i muljatori tak da pripazi di kupuješ ak budeš novo uzimal

3alfa3:
Kaj se tice odrzavanja i garancije....

Ako covjek ima alat i zna sam odradit ono sto servisiranje trazi - zaboravi garanciju i nek si sam to obavlja. Ionako ce ako postoje greske na skuteru one isplivat prije prvog servisa, a do tada ima garanciju.

Ako ne zna serafat po skutu, onda u ovlasteni servis u garantnom roku, a dalje gdje hoce

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju