Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje runnera st 125/200/novo/rabljeno..?
abarth46:
Ja kada sam uzima beva novoga bio je 31k kn a runner 200 skoro 30t kn a 125 je 29 skoro
Svaka cast runneru ali da je takva cijena novoga...po meni neisplativo jer za par god ce biti upola jeftiniji
oldmen:
--- Citat: steeef - 09 Travanj, 2013, 13:11:02 ---rekel bi da si ti skoro odlučil samo ti treba 'poticaj' :)
ako si u mogućnosti i ako ti je to prihvatljiva opcija,uzmi onda fino novo i toe to..
novo je novo,onaj miris novog (tj smrad :P ) i spoznaja da niko nikad nije čačkal po njemu prije i vozil ga su neprocjenjivi..ioako ima onih koi misle da se tak nešt neisplati kupovat novo (isto tak neki misle i za aute) al to je stvar individualnog mišljenja i svako raspolaže sa svoim parama kak more i kak najbolje zna..
tak da,kupi novi skuter fino i to je to :)
bočnu nogaru dobiješ na skuteru već a za kacigu si pogledaj malo bolje i kupi nešt dobro,za to ti treba oko 1000-1500 kn (govorim to da ti ne utrpaju neke kineske plastičnjake po 500 kuna tipa held i slično).
servis u ovlaštenom serivu je obavezan zbog garancije ali ni to nije tak skupo jer ako se ikaj sje.. u tom periodu to ispadne puno skuplje nego ta razlika u servisima al to garancija pokriva (osim padova,razbijenih plastika itd :P )..ali to nije nešt s čim bi se sad previše zamarali :P
--- Kraj citata ---
hehe iskreno ocekivao sam veci poticaj na rabljeno pa da cu si tu razbijati glavu :toothy11: svjestan sam i sam da je novo veci financijski gubitak al treba i to jednom probati :) moram jos konkretno provjeriti brojke oko tog kreditiranja jel to ide kako sam ja zamislio tj. jednostavna realizacija i bez prevelikog izuvanja na kamati..
hvala na info glede nogare nisam znao da to dolazi serijski jer sam prosle godine bio uzeo rabljenog 50ccm runnera nije je imao pa sam morao kupiti, tako da imam mada kratko iskustvo s runnerom, samo sto mi je na r50 islo na zivce zujanje, smrad po ulju i bio mi je mrvicu preslab za van grada, r200 nisam nikad probao al mislim da je to to :binkybaby:
kacigu cu kupiti najbolju sto mi se bude svidjala ne mislim na tome stediti, a umjesto bocne nogare vec mi padaju na pamet mali zmigavci(ipak sam stajler u dusi :frajer:)
hvala i svima ostalima na komentarima, ako imate sto dalje dodati slobodno :headbang:
3alfa3:
Uz kacigu, pokusaj nabavit i dobre rukavice i obucu za to, a bome i jakna nebi bila na odmet.
Al najcesce stradaju ruke, stopala, skocni zglob, laktovi itd. Glava se podrazumijeva kao prva koju treba stitit
Sent from my HTC One X
oldmen:
jaknu sam uzeo prosle godine novu, a glede ostaloga jebga klišejski receno ne mislim padati :laughing6: a bome ni zamatati se u rukavice i ostalo na +30, nisam usijana glava da cu biti u nekom velikom riziku, cisto kulturna voznja po iskljucivo lijepom vremenu
eladio:
kacigu kupi svakako novu :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju