Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
KARAVANE ZA ŽIVOT - BIKERI NA CESTI
Etore:
Ovako,,,,ako ste za, da se nađemo svi skupa u subotu u 11h, naj kasnije u pol 12h negdje oko rotora, pa svi skupa polako od Karlovca.
Ako neko ima bolji prijedlog slobodno napišite.
Ja bi išao ali mi se neda ići samom, što nas je više to bolje... :icon_thumright:
cosa_wp:
--- Citat: Etore - 02 Svibanj, 2013, 14:06:45 ---Ovako,,,,ako ste za, da se nađemo svi skupa u subotu u 11h, naj kasnije u pol 12h negdje oko rotora, pa svi skupa polako od Karlovca.
Ako neko ima bolji prijedlog slobodno napišite.
Ja bi išao ali mi se neda ići samom, što nas je više to bolje... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pogledaj ovu rutu što ide iz Varaždina ona dolazi u Zagreb u 14 : 20 u toj karavani cemo biti i efz i ja pa se tada možete priključiti i zajedno s nama put Karlovca!
efz:
--- Citat: cosa_wp - 02 Svibanj, 2013, 14:52:39 ---
pogledaj ovu rutu što ide iz Varaždina ona dolazi u Zagreb u 14 : 20 u toj karavani cemo biti i efz i ja pa se tada možete priključiti i zajedno s nama put Karlovca!
--- Kraj citata ---
Bas tako kako cosa kaze, mozete sacekati ovu VŽ i Zagorje ekipu u kojoj cemo biti mi pa svi zajedno picimo za Karlovac, a ovdje na FBu imaju sve rute iz cijele HR kako,gdje,kad i zasto, sve fino objasnjeno ( 1. post klik na sliku i onda listate po regijama) https://www.facebook.com/pages/Karavana-za-%C5%BEivot-bikeri-na-cesti/267056366694024
Tomi_ZG:
Ja ću vrlo vjerojatno ić samo neznam di da vam se prištekam? Ovo u 14.20 sam vidio
Ruff Ryder:
Mogli bi se nac negdje u gradu pa proc zajedno na poligon..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju